HerNews.gr
Σχέσεις

Contra-Dating: H τάση που θέλει να βγαίνεις με άτομα που δε σου αρέσουν εμφανισιακά

Contra-Dating: H τάση που θέλει να βγαίνεις με άτομα που δε σου αρέσουν εμφανισιακά

Το contra dating είναι η τάση που ήρθε να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα που ήξερες για την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Contra-Dating

Όταν αναζητάς το άλλο σου μισό, στην αρχή δεν γνωρίζεις τον χαρακτήρα του, οπότε σε ελκύει πρώτα η εμφάνιση του. Όποιος δηλώσει πως η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάει, θα είναι μεγάλο ψέμα. Σίγουρα, η έλξη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για το αν το dating θα οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό…

Όμως, επειδή δε θέλουμε να γίνουμε κολλητοί με τον άλλον, θέλουμε να μας αρέσει και εμφανισιακά. Μήπως όμως όσο ψάχνεις τον πιο όμορφο εμφανισιακά έχεις καταλήξει πιο single από ποτέ; Aπορρίπτεις τους πάντες που για τα δεδομένα σου είναι μέτριοι, με την πρόφαση: 

“Αν είναι καλό παιδί, να του πάρουμε μια πάστα”. 

Contra-Dating

Ωστόσο, οι κανόνες του dating στο εξωτερικό ήρθαν να σου δώσουν κατηγορηματικά την απάντηση, μέσα από την τάση του contra dating. 

Τι είναι το contra-dating;

Πρόκειται έναν όρο που αφορά στο να βγαίνεις ραντεβού με άτομα που δεν είναι καθόλου ο τύπος σου, κυρίως βέβαια εμφανισιακά. 

Πώς θα ξεκινήσεις όμως;

Λίστα με κριτήρια

Φτιάξε μια λίστα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θεωρείς σημαντικά σε έναν σύντροφο. Αφού την έχεις, ξεκίνα να βγαίνεις ραντεβού χωρίς πολλές δεύτερες σκέψεις.

Άλλαξε τα κριτήρια σου

 Αναθεωρήστε τα κριτήρια που θεωρείς σημαντικά. Αν για παράδειγμα, προτιμάς κάποιον με κοντά μαλλιά, δώσε ευκαιρίες και σε άτομα με διαφορετικό hair look.

Πειραματίσου

 Δοκίμασε να βγαίνεις με άτομα που δεν θα επέλεγες συνήθως. Κάνε πειραματισμούς και δώσε ευκαιρίες σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων.

Για το τέλος άφησα το πιο σημαντικό. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες. Μην κρίνεις κατά βάση την εξωτερική εμφάνιση, αλλά δώσε βάση και στα εσωτερικά χαρακτηριστικά.

dating

Το contra-dating σου επιτρέπει να διευρύνεις τον ορίζοντά σου και να ανακαλύψεις πιθανές σχέσεις που ίσως δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Dating apps: Πώς θα αποκτήσεις περισσότερα μηνύματα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να διατηρήσετε τη σχέση σας ενωμένη ακόμη και με δύσκολο πρόγραμμα εργασίας

HerNews ka

Απιστία: Σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον ο σύντροφός σου σε απατά

Her News b

Πρώτο Ραντεβού: Ποιοι είναι οι “κανόνες” που πρέπει να ακολουθήσεις;

Her News b