HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: Ο τραυματισμός που την οδήγησε στον γιατρό & εκτός τηλεοπτικού «αέρα»

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα στο μάτι λίγες ώρες πριν από την έναρξη της εκπομπής της στο Mega το μεσημέρι της Τρίτης 30/1, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο γιατρό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ZappIt.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι και μεταφέρθηκε στο γιατρό, με την εκπομπή της να μη βγαίνει ποτέ στον «αέρα».

Μάλιστα στη θέση της εκπομπής «Ελένη» προβλήθηκε σε επανάληψη η σειρά «7 Θανάσιμες Πεθερές». 

H Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει καλώς εχόντων των πραγμάτων κανονικά στη θέση της, την Τετάρτη 31/1 με το κανάλι να προβάλλει ήδη σε trailer τον καλεσμένο που θα υποδεχτεί η παρουσιάστρια την ερχόμενη Πέμπτη.

Πριν από ένα μήνα υπήρξε ένα ακόμα ατύχημα στην εκπομπή, καθώς ο γνωστός chef Γιώργος Τσούλης έκοψε το δάχτυλο του όμως βγήκε κανονικά στην εκπομπή.

«Μην κρύβεις το χέρι σου, γιατί πρέπει να μάθουν οι φίλες μας ότι ακόμη και οι έμπειροι μπορεί να πάθουν ατύχημα μέσα στην κουζίνα. Αυτό είναι πρωινό (ατύχημα). Πήγε, του τακτοποίησαν το χέρι και ξαναήρθε. Σας το λέω, γιατί σε όλους μας έχει συμβεί και εύχομαι να είναι μικρά τα ατυχήματα, που μας συμβαίνουν στην κουζίνα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το φόρεμα, το είχα ένα μήνα και το κοίταζα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του εξηγεί γιατί δεν έδωσε το παρόν στη βάπτιση της κόρης του

HerNews ka

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόσωπο της στους  «Πρωταγωνιστές» – Δείτε το trailer

Her News b

Σταμάτης Κραουνάκης: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Her News