HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η κοινή τους βόλτα με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επανασυνδέθηκαν αφού και οι δύο απέκτησαν παιδιά με τους πρώην συζύγους τους και αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, η Jennifer Garner που μοιράζεται τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel με τον Affleck είναι χαρούμενη που ο πρώην της βρήκε την ευτυχία με άλλο άτομο.

Σε μια πρόσφατη έξοδο, η Jennifer Garner, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez εθεάθησαν ευδιάθετοι ενώ περνούσαν λίγο χρόνο μαζί σε μια σχολική εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

Οι τρεις τους εθεάθησαν να παρακολουθούν μια μουσική παράσταση ενώ περπατούσαν δίπλα στη Seraphina, τον Samuel και την Emme, την οποία η Jennifer Lopez μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ήταν παντρεμένοι για 13 χρόνια από το 2005 έως το 2018 και τώρα έχει άψογες σχέσεις με τον σύντροφό της ηθοποιού,John Miller.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Us Weekly τον Νοέμβριο: «Ο Ben είναι πολύ προσγειωμένος, όπως και ο John, έχουν αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

Μια άλλη πηγή που μίλησε στην Daily Mail ισχυρίστηκε ότι: «Το δράμα του παρελθόντος και τα συναισθήματα του διαζυγίου έχουν φύγει προ πολλού και όλοι το κάνουν να δουλέψει επειδή αγαπούν ο ένας τον άλλον».

Πριν από λίγους μήνες, η Lopez πήγε στο The View και μίλησε για τις δεξιότητες ανατροφής του Ben Affelck «Ω, Θεέ μου. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια, είναι ειλικρινά ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ».

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Grammy 2024: Η εμφάνιση «έκπληξη» της Celine Dion και η συγκίνηση

HerNews ka

Titan-Ακτοφυλακή ΗΠΑ: «Δεν βρήκαμε ακόμα κάτι» από το υποβρύχιο μετά τους ήχους

Her News b

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αντιμετώπιση του κορωνοϊού με γαργάρες αλατόνερου και τσάι με τζίντζερ

Her News