HerNews.gr
Beauty

Rita Ora: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση από τη συλλογή της Celia Kritharioti

Rita Ora

Η Rita Ora εντυπωσίασε στο Masked Singer UK, επιλέγοντας ένα σύνολο από τη συλλογή 5226 της Celia Kritharioti το βράδυ του Σαββάτου.

Rita Ora

Το total look περιλάμβανε φούστα και τοπ με κρύσταλλα, ενώ ολοκληρώθηκε με μπότες επίσης με κρύσταλλα. Οι μπότες είναι διαθέσιμες στο Harrods και στο κατάστημα Golden 5226 by Celia Kritharioti στον πρώτο όροφο. Το τοπ και η φούστα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα Etoile στο Dubai, αλλά και στο ατελιέ του οίκου.

Rita Ora: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση από τη συλλογή της Celia Kritharioti

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια επιλέγει Σίλια Κριθαριώτη, καθώς και το καλοκαίρι εμφανίστηκε με λαμπερό look στο μουσικό Φεστιβάλ Szinfestival στη Βουδαπέστη. Εκτός από τη Rita Ora, δημιουργίες της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας έχουν φορέσει πολλά διάσημα ονόματα παγκοσμίου φήμης. Παραδείγματος χάρη,  οι Kim & Khloe Kardashian, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Beyonce, Naomi Campbell και Megan Fox.

Πολλοί διάσημοι προτιμούν τις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη για τον λαμπερό και μοναδικό σχεδιασμό της. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Kim & Khloe Kardashian, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Beyonce, Naomi Campbell και Megan Fox.

Η κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των λαμπερών προσωπικοτήτων με το μοναδικό στυλ και την κομψότητα των δημιουργιών της.

Rita Ora: Το μοναδικό dramatic makeup look της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η βαζελίνη ξεπερνά τα όρια: 8 απρόσμενες χρήσεις που δεν γνωρίζατε!

HerNews ka

Emma Stone: Aποχωρίστηκε το ginger χρώμα στα μαλλιά της για χάρη του Γιώργου Λάνθιμου

HerNewskl

Zendaya: H iconic εμφάνιση της την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl