HerNews.gr
Beauty

Led skincare μάσκες: Το νεο tiktok trend που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

Led skincare masks

Το tiktok έχει πλημμυρίσει με λευκές μάσκες προσώπου που εκπέμπουν φως, μοιάζοντας με Stormtroopers από το Star Wars. Αυτές οι LED masks αποτελούν το νέο skincare trend, με τους κατασκευαστές να υποστηρίζουν ότι προσφέρουν θεραπεία για τα σημάδια ακμής, γήρανσης, και ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Led skincare μάσκες

Η τεχνολογία του LED φωτός αναπτύχθηκε αρχικά από τη NASA για την γρήγορη ίαση πληγών, φλεγμονών και ανάπτυξη φυτών, και στη συνέχεια εισήλθε στο χώρο της ιατρικής και της δερματολογίας. Οι LED masks λειτουργούν εκπέμποντας φως UV διαφόρων χρωμάτων, το οποίο εισχωρεί στο δέρμα και απορροφάται από τους υποδοχείς του δέρματος, με κάθε χρώμα να προκαλεί διαφορετική απόκριση.

Led skincare μάσκες: Το νεο tiktok trend που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!

Παρόλο που οι μάσκες LED για σπιτική χρήση έχουν ακτίνες μικρότερης έντασης από αυτές που χρησιμοποιούνται στα ιατρεία των δερματολόγων, πολλοί ειδικοί στην περιποίηση του δέρματος που τις έχουν δοκιμάσει αναφέρουν θετικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνουν ορατά, αλλά με συχνή και τακτική χρήση, μπορείς να δεις βελτίωση στα προβλήματα της επιδερμίδας σου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι LED masks δεν είναι κατάλληλες για όλους και κάποια άτομα μπορεί να αντιμετωπίσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις ή ερεθισμούς.

Συμβουλεύου τον δερματολόγο σου προτού ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς μια LED mask για να βεβαιωθείς ότι είναι κατάλληλη για τον τύπο δέρματός σου και τις ανάγκες περιποίησης της επι πιδερμίδας σου.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι μια LED mask δεν αντικαθιστά τη σωστή καθημερινή περιποίηση του δέρματος και τη χρήση κατάλληλων προϊόντων για τον τύπο δέρματός σου.

Σακούλες στα μάτια: 6 τρόποι να τις αντιμετωπίσετε!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pillow sprays: Πώς μπορούν να βελτιώσουν τον ύπνο σας;

HerNewskl

Μάσκα προσώπου: Τα πιο συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

Her News

Eγκυμοσύνη και ακμή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl