HerNews.gr
DECORNEWS

Θα εκπλαγείτε με αυτό το πανεύκολο κόλπο που κάνει το μπάνιο σας να μοσχοβολάει

Το άρωμα του σπιτιού μπορεί να είναι δύσκολο να κυριαρχήσει, ειδικά σε δωμάτια όπως το μπάνιο.

Όλοι ανυπομονούμε να έχουμε όμορφα αρωματικά δωμάτια, αλλά τα αποσμητικά χώρου που αγοράζονται από το κατάστημα απλά δεν κάνουν το κόλπο. Αυτό μας αφήνει να αναρωτιόμαστε, ποιο είναι το μυστικό για ένα μυρωδάτο μπάνιο; 

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένα κρυμμένο κόλπο πίσω από τα μοντέρνα μπάνια που μυρίζουν καταπληκτικά και είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε για να το πετύχετε.  Πρόσφατα ανακαλύψαμε αυτό το hack για να εμποτίσετε το μπάνιο σας με φρεσκάδα και χρησιμοποιεί αντικείμενα που πιθανότατα να έχετε ήδη στο ντουλάπι. 

Αυτό το hack για μακροχρόνια φρεσκάδα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο αφού περιλαμβάνει μόνο ένα φθηνό αντικείμενο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αρωματικό απολυμαντικό και τα υπάρχοντα ρολά τουαλέτας που ήδη χρησιμοποιείτε. 

Το κόλπο λειτουργεί προσθέτοντας το αρωματικό υγρό γύρω από το χείλος του εσωτερικού σωλήνα ρολού τουαλέτας με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ. Καθώς χρησιμοποιείτε το ρολό, θα διαχέει απαλά τη φρεσκάδα σε όλο το μπάνιο για ένα  γλυκό άρωμα.

Η ιδιοφυή ιδέα προέρχεται από την lifestyle influencer  @jessicamay_home  που επαινεί αυτό το hack ως τον λόγο που το σπίτι της μυρίζει πάντα τόσο όμορφα.

Αυτό το καινοτόμο hack είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την έγχυση ενός αναζωογονητικού αρώματος σε μια περιοχή που χρησιμοποιείται συχνά. Η σταδιακή απελευθέρωση του αρώματος με κάθε χρήση εξασφαλίζει μια συνεχώς φρέσκια και φιλόξενη ατμόσφαιρα μπάνιου.

Μπορείτε να αλλάξετε το άρωμά σας ανάλογα με την εποχή και το προσωπικό γούστο και σε αντίθεση με άλλα αρωματικά hacks, αυτό το κόλπο καταπολεμά ενεργά τις άσχημες οσμές. Καθώς χρησιμοποιείται το ρολό, απελευθερώνεται το διακριτικό άρωμα, συμβάλλοντας σε μια φρέσκια ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε συνεχώς, απλώς κάντε το στην αρχή κάθε ρολού και απολαύστε το άρωμα μέχρι το τέλος.

Αν θέλετε ένα μπάνιο που να μυρίζει πάντα φρέσκο, προσθέστε αυτό το απλό κόλπο στη ρουτίνα σας. Είναι το κρυφό jack που ορκίζονται οι οικονόμοι! 

@jessicamay_home 3 quick and easy ways to make your home smell amazing before having guests round… or anytime really!! #cleaninghacks #homehacks #cleansmarternotharder #homeaccountuk #cleanwithmeuk ♬ Big Boy (SZA) – Sped Up Remix – viral audios & nightcore sped up

Δοκιμάστε αυτά τα 3 κόλπα για να εξουδετερώσετε τις άσχημες οσμές από το σπίτι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αποφορτίσετε τους πάγκους της κουζίνας σας με 3 εύκολα βήματα

HerNews ka

Puffy Furniture: Τα έπιπλα των Celebrity

Her News b

Φυτά: Τα μυστικά για να φτιάξετε έναν υπέροχο κήπο

Her News