HerNews.gr
Beauty

Grammy 2024- Miley Cyrus: Αυτά τα skincare προϊόντα επέλεξε στα βραβεία!

Miley Cyrus

Η 66η απονομή των βραβείων Grammy του 2024 διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή (4/2) στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες και την παρουσίαση της τελετής ανέλαβε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο κωμικός και πρώην παρουσιαστής του «The Daily Show» Τρέβορ Νόα.

Η Miley Cyrus ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους, καθώς κατάφερε φέτος να κερδίσει τα πρώτα δύο Grammy της καριέρας της!

Με ένα ολόχρυσο φόρεμα Maison Margiela και γόβες Christian Louboutin, η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή. Ωστόσο, αξιοσημείωτη ήταν και η επιλογή του εντυπωσιακού hair look.

Τα Mob Wife μαλλιά της, με τον εντυπωσιακό όγκο, ήταν εμπνευσμένα από τη χτένισμα της Raquel Welch από τη δεκαετία του ’70 όπως αποκάλυψε ο hairstylist της Bob Recine.

Grammy 2024- Miley Cyrus: Αυτά τα skincare προϊόντα επέλεξε στα βραβεία!

«Πέρυσι παρουσίασα το wet look της Miley. Φέτος αποφασίσαμε ότι θέλαμε κάτι στεγνό και μεγαλύτερο, πιο γεμάτο μαλλί, αλλά sexy και ανακατωμένο, που μπορείς να αγγίξεις», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο hairstylist, παρέχοντας παράλληλα οδηγίες για να επιτύχεις κι εσύ αυτό το αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε από τον James Kaliardos, έναν από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους make-up artists. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για την εμφάνιση της βραδιάς. Όχι μόνο ανέφερε το μακιγιάζ, αλλά και την προετοιμασία του δέρματος της star, προκειμένου να αποκτήσει τον ιδανικό “καμβά”.

Grammy 2024

Πιθανότατα θα νομίζεις ότι τα προϊόντα περιποίησης έχουν ένα αρκετά μεγάλο κόστος. Ωστόσο, αυτά της Cetaphil είναι από τα πιο οικονομικά που μπορείς να βρεις. Πιο συγκεκριμένα κάθε ένα ανέρχεται στα περίπου 10 ευρώ, όπως υποστηρίζει ο Kaliardos. Αυτά τα προϊόντα διαθέτουν φόρμουλες ιδανικές για ευαίσθητα δέρματα. Περιλαμβάνουν υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, αλόη, βιταμίνη Β3 και προβιταμίνη Β5.

Miley Cyrus: Η εμφάνιση στα Grammy που έκανε «θραύση» & οι παρομοιώσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Her News

Προστατέψτε τα μαλλιά σας ενώ κοιμάστε

Her News

Τάσεις μακιγιάζ φθινόπωρο-χειμώνας 2021

Her News