HerNews.gr
Μόδα

Oίκος Donna Karan: Επιστρέφει με μια καμπάνια μόδας που δεν περίμενε κανείς

Donna Karan

Η εταιρία G-III Apparel Group, κατόχος του οίκου Donna Karan, επιστέφει το αμερικανικό label με μια ισχυρή καμπάνια μόδας. Αυτή η επιστροφή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τον οίκο, και το γιορτάζει με ένα εντυπωσιακό project: τη Άνοιξη 2024 καμπάνια Donna Karan, όπου συμμετέχουν 8 εμβληματικά μοντέλα.

Donna Karan

Γυναίκες στις οποίες εμπιστευόμαστε: Η νέα εποχή του οίκου Donna Karan και η εντυπωσιακή πρώτη καμπάνια

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Karan New York (@donnakaran)

Η νέα εποχή του οίκου Donna Karan New York και η συλλογή της Άνοιξης 2024 παρουσιάζονται με μια καμπάνια που επικεντρώνεται σε μια workwear γκαρνταρόμπα, δηλαδή ρούχα κατάλληλα για το γραφείο. Η καμπάνια, φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz, περιλαμβάνει 8 από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του μόντελινγκ: Cindy Crawford, Linda Evangelista, Amber Valletta, Karlie Kloss, Liya Kebede, Shalom Harlow, Carolyn Murphy και Imaan Hammam.

Oίκος Donna Karan: Επιστρέφει με μια καμπάνια μόδας που δεν περίμενε κανείς

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Karan New York (@donnakaran)

Κάποιες από αυτές τις γυναίκες έχουν προηγουμένως περπατήσει στα shows της  τη δεκαετία του ’90, δίνοντας έτσι έναν αέρα νοσταλγίας και επιβεβαίωσης της αξίας και της διάρκειας του οίκου.

Donna Karan

Αν και η σχεδιάστρια δεν έχει πλέον καμία σχέση με το brand, το νέο Donna Karan New York θα προσφέρει ρούχα και συλλογές που θα εστιάζουν στην “προσβάσιμη πολυτέλεια” και θα διατηρούν την αρχική φιλοσοφία του οίκου για τον σχεδιασμό κλασικών κομματιών της γυναικείας γκαρνταρόμπας, με έμφαση στην workwear γκαρνταρόμπα.

Η Spring 2024 συλλογή, εμπνευσμένη από τα αρχεία του οίκου, περιλαμβάνει όμορφα πουκάμισα, ντραπέ κορμάκια, pencil φούστες, γυαλιά ηλίου, αρώματα και πολλά άλλα, με τις τιμές να κυμαίνονται από 156 δολάρια μέχρι τα 600 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι η συλλογή προσφέρει εκλεπτυσμένα κομμάτια που είναι προσιτά σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Disney: Κυκλοφορεί νυφικά εμπνευσμένα από τους «κακούς» των παραμυθιών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Λετίσια: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της και το μαύρο coat dress που ακολούθησε το πρωτόκολλο

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε το πιο υπέροχο μπλέιζερ από τα Zara

Her News

Kim Kardashian: Διοχετεύει την Britney Spears με αστραφτερό κορμάκι για το Swarovski x Skims

HerNews ka