HerNews.gr
DECORNEWS

Άγιος Βαλεντίνος: Η πιο μοναδική & εξατομικευμένη επιλογή δώρου από την VipArt

Τίποτα δεν μπορεί να εκφράσει την αγάπη και την ευαισθησία περισσότερο από ένα προσωπικό έργο τέχνης. Αυτό τον Άγιο Βαλεντίνο, επιλέξτε να δώσετε ένα μοναδικό και προσωπικό δώρο που θα αγαπηθεί για πάντα, όπως είναι η εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από την VipArt.

Αναδείξτε τη ρομαντική σας πλευρά με έναν εκπληκτικό εκτυπωμένο καμβά που θα μετατραπεί σε μια μόνιμη υπενθύμιση της αγάπης και της συνδεσής σας.

Επιλέξτε μια φωτογραφία που σας ενώνει ή ένα μήνυμα που ξεχυλίζει αγάπη και συναισθήματα.

Ας γίνει ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος αξέχαστος με αυτό το μοναδικό δώρο, που θα αγκαλιάζει την καρδιά του παραλήπτη και ταυτόχρονα θα στολίζει το σπίτι του κάθε μέρα.

 Ένας εκτυπωμένος καμβάς είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε τις αγαπημένες στιγμές σας σε ένα κομμάτι τέχνης που θα διακοσμήσει τον τοίχο και θα θυμίζει την αγάπη που μοιράζεστε.Αναζητήστε μια φωτογραφία που αιχμαλωτίζει την ομορφιά της σχέσης σας ή επιλέξτε ένα μήνυμα αγάπης που θα ζεστάνει την καρδιά του παραλήπτη. Με έναν εκτυπωμένο καμβά, το δώρο σας θα είναι μια αξέχαστη και μοναδική έκφραση της αγάπης και της εκτίμησής σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην vipart.gr έχεις τη δυνατότητα να εκτυπώσεις την φωτογραφία που επιθυμείς σε όποια διάσταση προτιμάς και το σημαντικότερο… σε πολύ καλές τιμές.

Στη VipArt μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες από κάποιο κοινό σας ταξίδι και να «κλειδώσετε για πάντα» μια πολύ αγαπημένη κοινή σας εμπειρία, μια οικογενειακή φωτογραφία ή ακόμη και φωτογραφία από την ημέρα του γάμου σας.

Αυτήν την εποχή του Άγιου Βαλεντίνου, αφήστε την αγάπη σας να λάμψει με έναν εκπληκτικό εκτυπωμένο καμβά. Αυτό το δώρο ξεχωρίζει για την προσωπική του πινελιά και τη δυνατότητα να αιχμαλωτίσει τις αγαπημένες στιγμές σας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό το δώρο σας, μπορείτε να επιλέξετε και μια σύνθεση με τρίπτυχους καμβάδες όπως στην παραπάνω εικόνα!

Επιλέξτε μια φωτογραφία που σας φέρνει χαμόγελα και αφήστε την vipart.gr να αναλάβει τα υπόλοιπα και τον καμβά να μιλήσει για εσάς.

Αυτό το δώρο είναι ένας τρόπος να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας με έναν τρόπο που θα αγγίξει την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου.

 

Γενναδιου 24, Περιστερι
2105716509 – 2104223312
www.vipart.gr

Χρυσή αισθητική: Πολυτέλεια στη διακόσμηση του σπιτιού με καμβάδες από τη Vipart

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φυτά που αγαπούν τη θάλασσα

Her News

5 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύετε στην πόρτα του ψυγείου

HerNews ka

Σπίτι: Συμβουλές συντήρησης του κλιματιστικού σας για αύξηση της απόδοσης του

Her News