HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη που δέχθηκε από τα παιδιά της όσο αναρρώνει

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις διακοπές τους από το σχολείο ενώ υποστηρίζουν τη μητέρα τους, Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνει στο σπίτι.

Η βασιλική οικογένεια έχει αποσυρθεί στο κτήμα της, το Anmer Hall στο Νόρφολκ, καθώς η Κέιτ συνεχίζει να αναρρώνει από την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά της στις 16 Ιανουαρίου.

Η Κέιτ Μίντλετον λέγεται ότι είναι «σε αποκατάσταση» μετά την 13ήμερη ανάρρωσή της στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Ωστόσο, αναμένεται να απέχει από τα καθήκοντα πρώτης γραμμής μέχρι το Πάσχα. Από την παραμονή της στο νοσοκομείο, η οικογένεια επέστρεψε αρχικά στο Adelaide Cottage στο Windsor, αλλά μετακόμισε στο Norfolk την περασμένη εβδομάδα για να επανενωθεί με τα παιδιά της.

Το δώρο της Κέιτ από τα παιδιά της

Μετά την επιστροφή της, η Κέιτ έλαβε «κάρτες, πανό και μικρά δώρα» από τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις. Η οικογένεια περνά συχνά τις σχολικές της διακοπές στο εξοχικό της σπίτι με 10 υπνοδωμάτια στο Νόρφολκ, όπου τα παιδιά φοιτούν αυτήν τη στιγμή στο σχολείο Lambrook στο Berkshire.

Ενώ η Κέιτ αναρρώνει, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ασχολείται με τα παιδιά σε διάφορες δραστηριότητες, όπως το κυνήγι αράχνης και η εκτροφή κοτόπουλων στο Anmer Hall.

Ανησυχίες για την υγεία του βασιλιά Καρόλου

Η εγγύτητα με τον Βασιλιά Κάρολο , ο οποίος βρίσκεται επίσης στο Νόρφολκ μετά τη διάγνωση του καρκίνου, επιτρέπει πιθανές επισκέψεις, ανάλογα με τις ιατρικές συμβουλές.

Οι πρόσφατες ανησυχίες για την υγεία του βασιλιά Καρόλου προέκυψαν μετά από μια διορθωτική επέμβαση στον προστάτη, κατά την οποία ένα ξεχωριστό θέμα οδήγησε στην ανακάλυψη του καρκίνου. Ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε 5.000 μίλια για να είναι με τον πατέρα του για μια συνάντηση 30 λεπτών πριν επιστρέψει στο σπίτι.

Κέιτ Μίντλετον: Όλες οι λεπτομέρειες για το πως θα περάσει την ανάρρωσή της

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kris Jenner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της αδερφής της

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποδέχεται το γεγονός ότι η ζωή της με τον Ben Affleck δεν είναι τέλεια

HerNews ka

Μίλτος Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι με πανελλήνιο ρεκόρ – «Πέταξε» στα 8,55 μέτρα

Her News