HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Δημιούργησε το πιο στυλάτο cowgirl look

Το cowgirl έχει γίνει το πιο hot στιλ πρόσφατα! Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι το στιλ αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο μαγευτικό θα μπορούσε να είναι τόσο μαγευτικό. Αυτό αλλάζει με την Beyoncé που το προβάλλει με έναν αισθησιακό τρόπο.

Τα καουμπόικα μπότες, τα χαρακτηριστικά καπέλα, τα δερμάτινα ρούχα και τα ιδιαίτερα παντελόνια μας ταξιδεύουν για λίγο στο Τέξας, κάνοντας την αισθητική της Άγριας Δύσης ξανά trend.

Στα βραβεία Grammy φέτος, η Beyoncé επέλεξε ένα κομψό country outfit που περιλάμβανε ένα καουμπόικο καπέλο του brand Stetson, δερμάτινο τζάκετ και μίνι φούστα με ασημένιες λεπτομέρειες και ένα λευκό πουκάμισο.

Beyoncé: Δημιούργησε το πιο στυλάτο cowgirl look

cowgirl

Ωστόσο, δεν ήταν αυτό το look που σχεδόν “έριξε” το Instagram! Στις 11 Φεβρουαρίου, η σταρ ανέβασε φωτογραφίες από το επερχόμενο άλμπουμ της, φορώντας σέξι cowgirl εμφανίσεις. Σε μια από αυτές, φορούσε ένα προσαρμοσμένο bra από τη Laurel Dewitt και ασορτί εσώρουχα σε σχήμα καρδιάς, μαύρο καουμποϊκό καπέλο και μεγάλα σκουλαρίκια από τη συλλογή Pre-Fall 2021 του David Koma. Η δεύτερη φωτογραφία ήταν μια πιο κοντινή λήψη της Beyoncé με άλλο καουμποϊκό καπέλο και μαύρο τοπ με καρφιά.

Αν και πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα ακόμα για το επίσημο άλμπουμ της Beyoncé, δεν χρειάζεται να περιμένουμε τόσο για να υιοθετήσουμε το νέο δυτικό στιλ. Οι cowgirl εμφανίσεις είναι πιο στιλάτες από ποτέ και οι celebrities μας δείχνουν το δρόμο προς το trend, όπως πάντα!

Beyoncé: Ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της με τραγούδια κάντρι και «έριξε» το ίντερνετ

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna- Met Gala After-Party: H αποκαλυπτική εμφάνιση με δαντέλα και πέρλες

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Bρήκαμε το φόρεμα που φόρεσε ως νονά

HerNewskl

Ροζάνα Γεωργίου: Η μόνη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα της Dior

Her News b