HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Κοκλώνης: Όσα αποκάλυψε για την φαντασμαγορική πρεμιέρα του J2US, τα ζευγάρια & τον Βασίλη Καρρά

Μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της αγαπημένης του φίλης Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το φαντασμαγορικό show.

Αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε τις στυλιστικές του εμφανίσεις στους προηγούμενους κύκλους του J2US, αποκαλύπτοντας τις αγαπημένες του εμφανίσεις αλλά και εκείνες που μετάνιωσε, ενώ δεν δίστασε και να αυτοσαρκαστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

 «Είμαι συγκινημένος γιατί αύριο θα έχω μαζί μου με τον τρόπο που μπορώ να τον έχω, τον φίλο  μου και το γούρι μου, τον Βασίλη Καρρά, θα είναι ο μαέστρος του, η ορχήστρα του με μία έκπληξη. Θα τραγουδήσουμε αγαπημένα του τραγούδια. Αύριο αυτό που ίσως θα λείψει θα είναι η παρουσία του αλλά θα τον έχουμε με τον δικό μας τρόπο εκεί», αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι συγκινημένος για τον Βασίλη, είμαι συγκινημένος για τα ζευγάρια.. εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί λένε ότι έχουν πάρα πολύ καλή φωνή».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Νίκο Κοκλώνη ποιο πρόσωπο τον δυσκόλεψε πολύ στο να το κλείσει φέτος: «Δεν μου έχει τύχει αυτό ακόμα, δεν το λέω έτσι αλλά μετά από 114 live δεν μου έχει τύχει, σας το λέω αλήθεια. Μου έχει τύχει να πω “θέλεις να έρθεις;” και να μου πει “Δεν θέλω Νίκο άστο θέλω να μείνουμε φίλοι”». Ειδικά όσο περνάνε οι σεζόν, πέρασαν έξι σεζόν».«Τους ήθελα όλους γιατί τους διάλεξα, δεν πρέπει να πω για έναν ξεχωριστά. Αλλά έχω μια θεάρα φίλη μου που κάνει το “comeback” της και αυτή στο J2US την Άντζελα Δημητρίου, όποτε θα περάσουμε τέλεια. Έχω πάρα πολλούς καλούς συνεργάτες και θα τους δείτε αύριο στα ζευγάρια. Μέχρι τελευταία στιγμή άλλαζα τα ζευγάρια. Αύριο δεν θα έχουμε αποχώρηση», πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Σταμάτης Φασουλής: Η όμορφη κίνηση που έκανε για εκείνον ο Νίκος Κοκλώνης & η επιστροφή στο J2US

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν έπρεπε να πάει δεύτερη φορά Eurovision»

Her News b

Σασμός: Εξελίξεις φωτιά για την δίκη του Αστέρη – Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης

Her News b

Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή στάζουν φαρμάκι η μία για την άλλη

Her News