HerNews.gr
Διεθνή

Zendaya: Δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό στο θέατρο που ξεκίνησε την καριέρα της

Η Zendaya αποδεικνύει ότι δεν ξέχασε ποτέ από πού ξεκίνησε.

Την Τρίτη, η ηθοποιός συνεργάστηκε με το Δίκτυο Γυναικών Δωρητών για να δωρίσει 100.000 δολάρια στο μέρος όπου ξεκίνησε η καριέρα της στην υποκριτική, το Θέατρο Σαίξπηρ στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Το θέατρο ανακοίνωσε τη δωρεά στο Ταμείο North Star τους, το οποίο βοηθά στη βελτίωση και μελλοντικές παραστάσεις, σύμφωνα με τον ιστότοπό τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτή τη γενική επιχορήγηση υποστήριξης σε συνεργασία με τη Zendaya», έγραψε η Leena Barakat, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Δικτύου Γυναικών Δωρητών (WDN), σε μια δήλωση. «Ελπίζουμε ότι η χρηματοδότησή μας υποστηρίζει το έργο σας και βοηθά στην προώθηση του στρατηγικού σας οράματος, οπουδήποτε χρειάζονται περισσότερο κεφάλαια».

Ο Clive Worsley, ο εκτελεστικός διευθυντής του θεάτρου, ευχαρίστησε επίσης τη Zendaya για τη δωρεά.Η Zendaya παρακολουθεί το φωτογραφικό κάλεσμα της 2ης σεζόν "Euphoria" του HBO στα Goya Studios«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στη Zendaya και το WDN για τη συνεργασία τους και τη γενναιόδωρη επιχορήγηση 100.000 δολαρίων στο North Star Fund», έγραψε ο Worsley σε μια δήλωση. «Αυτό το δώρο βοηθά να διατηρήσουμε το Cal Shakes δυνατά καθώς προετοιμαζόμαστε για την 50η Επετειακή σεζόν μας!».

Το θέατρο ιδρύθηκε το 1974 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη θερινή περίοδο, όταν τα μέλη του κοινού συγκεντρώνονται στο υπαίθριο Αμφιθέατρο Bruns. Σύμφωνα με το San Francisco Chronicle , η Zendaya μπήκε στο θέατρο επειδή η μητέρα της δούλευε εκεί για 12 καλοκαίρια όταν το αστέρι του Dune: Part Two ήταν παιδί.

«Η υποστήριξή της μας προωθεί σε μεγάλο βαθμό προς την αναβάθμιση των συστημάτων ήχου και φωτισμού, την ενίσχυση του καφέ και φυσικά τη χρηματοδότηση της παραγωγής μας για την 50η επέτειο του As You Like It , σε σκηνοθεσία Ελίζαμπεθ Κάρτερ», ανέφερε η δήλωση. «Ευχαριστώ Zendaya και το WDN!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Η ηθοποιός αυτή τη στιγμή προωθεί το Dune: Part Two και το τελευταίο τρέιλερ για το Challengers κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα. Ο φίλος της Zendaya, Tom Holland, υποστήριξε την κοπέλα του δημοσιεύοντας το τρέιλερ στην ιστορία του στο Instagram την Τετάρτη.

«Δεν είσαι έτοιμος για αυτό!» έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης.

Zendaya: Η φουτουριστική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεισμοί σε Τουρκία – Σύρια: Πάνω από 16.000 οι νεκροί – Αγωνία πάνω από τα χαλάσματα

Her News

Meghan Markle: Εξομολογήθηκε την εμπειρία της από τα πρώτα της Χριστούγεννα στο Παλάτι

HerNewskl

Σίντι Μόργκαν: Η «έντονη δυσοσμία» που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού της ηθοποιού

HerNews ka