HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Minogue: Λέει ότι απολαμβάνει την «ελευθερία» του να είναι single

Η Kylie Minogue αγκαλιάζει την single ζωή! Η βραβευμένη με Grammy μουσικός, 55 ετών, αποκάλυψε την τρέχουσα φιλοσοφία της για τον έρωτα σε μια νέα συνέντευξη στη The Mirror ενόψει της εμφάνισής της στα BRIT Awards το επόμενο Σαββατοκύριακο.

«Λοιπόν, είμαι single και απολαμβάνω αυτή την ελευθερία», είπε στο βρετανικό πρακτορείο.«Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικές επιλογές αυτή τη στιγμή από ό,τι μπορεί να έχουμε σε άλλες στιγμές. Υποθέτω, μην φοβάστε… Εγώ το έχω κάνει σίγουρα».

Η Kylie Minogue, η οποία πρόκειται να εμφανιστεί και να κερδίσει το βραβείο Global Icon στο BRITs το ερχόμενο Σάββατο, πρόσθεσε ότι υπάρχουν μερικά ειδύλλια από το παρελθόν της που θα είχε περάσει καλύτερα «χωρίς αυτούς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

«Υπάρχουν κάποια ρομάντζα που ίσως θα μπορούσα να κάνω χωρίς αυτά, αλλά όλα είναι μέρος αυτού που μας κάνει ανθρώπους και την κατανόησή μας για τα πάντα», είπε η Minogue.

«Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι υπέροχο να πω, αλλά… ερωτεύεσαι. Τι μπορείς να κάνεις; Και ζεις και μαθαίνεις. Δεν ξέρω πια τι ξέρω».

Τον περασμένο μήνα, η Minogue ανακοινώθηκε ως τιμώμενη στα Billboard Women in Music Awards 2024, όπου θα μοιραστεί περαιτέρω την ευγνωμοσύνη της μετά την απονομή του βραβείου Icon στο YouTube Theatre στο Λος Άντζελες στις 6 Μαρτίου.

Στην τελετή – όπου η Minogue θα αναγνωριστεί μαζί με τους Maren Morris ,  Ice Spice ,  Charli XCX , Young Miko ,  Victoria Monét ,  NewJeans ,  TEMS  και Luísa Sonza – η μουσικός θα τιμηθεί μετά την κυκλοφορία του 16ου στούντιο άλμπουμ της, το 2023 Tention.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

Μιλώντας με το PEOPLE για το άλμπουμ πέρυσι , η Kylie Minogue είπε ότι δεν ήξερε καν ότι επρόκειτο να δεσμευτεί πλήρως για ένα άλλο άλμπουμ μετά το  Disco του 2020.

«Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια να βρισκόμουν σε πολλές συνεντεύξεις όπου με ρωτούσαν “σε ποια ηλικία πιστεύεις ότι είναι ακόμα εντάξει να είσαι στην ποπ μουσική ή να είσαι σέξι στην ποπ;”. Ήταν πραγματικά άβολο και ένιωθα ότι έπρεπε να δικαιολογήσω την παρουσία μου εκεί», είπε η Minogue.

Kylie Minogue: Σαν σήμερα γεννιέται το αστέρι της pop – 8 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την ζωή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Anna Wintour: Διέκοψε κάθε συνεργασία με τον Kanye West παρά τα χρόνια γνωριμίας τους!

HerNewskl

Βρετανία: Η στιγμή που η Λιζ Τρας ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας – Βίντεο

Her News b

Ποια ζώα θα είναι τα πρώτα που θα ζήσουν στη Σελήνη και τον Άρη;

HerNews ka