HerNews.gr
DECORNEWS

Με αυτούς τους 5 τρόπους θα μπορέσεις να τοποθετήσεις ανάκλιντρο σε μικρό χώρο

Έχετε σκεφτεί ανάκλιντρο για τους μικρούς χώρους του σπιτιού σας; Όχι τόσο μικρό όσο μια πολυθρόνα, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο ένας καναπές, όπου μπορεί να μην υπάρχει χώρος για να χωρέσει ένας μεγάλος καναπές, ένα ανάκλιντρο αναδεικνύεται ως η τέλεια λύση.

Είναι ένα εύκολο καθιστικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιείται για χαλάρωση και χρησιμοποιείται ακόμη και ως μέρος για να κοιμηθούν οι επισκέπτες, εάν επενδύσετε στο σωστό είδος.

Επιπλέον, τα σημερινά ανάκλιντρα είναι πολύ όμορφα έπιπλα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ευέλικτο κομμάτι και προσθέστε περισσότερη λειτουργικότητα στην κρεβατοκάμαρα, το γραφείο ή το σαλόνι σας.

1. Τοποθετήστε το σε μια γωνία

Μια γωνιά με ξαπλώστραΈχετε μια άβολη γωνία σαλονιού ; Έναν αχρησιμοποίητο χώρος σε ένα γραφείο στο σπίτι; Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα ζεστό μέρος, ιδανικό για χαλάρωση ή διάβασμα. Τοποθετήστε το με σχέδιο υφάσματος που συμπληρώνει την αισθητική του μεγαλύτερου δωματίου, ώστε το ανάκλιντρο να μην προεξέχει αλλά να δένει καλά. Προσφέρει έναν ευέλικτο και πολυτελή χώρο για να χαλαρώσετε χωρίς να καταλαμβάνει πολλά τετραγωνικά μέτρα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για επιπλέον ξεκούραση και ανάπαυλα.

2. Τοποθετήστε ένα ανάκλιντρο δίπλα σε ένα παράθυροΚάθισμα παραθύρου με ανάκλιντροΘέλετε να δημιουργήσετε μια στιγμή παύσης στο σπίτι σας; Σκεφτείτε να σχεδιάσετε ένα κάθισμα στο παράθυρο ή ένα σημείο χαλάρωσης κάτω από τις σκάλες. Προσθέστε ένα μικρό βοηθητικό τραπέζι και μαξιλάρια για να αυξήσετε την άνεση.

3. Σκεφτείτε ένα ανάκλιντρο με συρτάρια για επιπλέον χώρο αποθήκευσης

Παράθυρο με ενσωματωμένο ανάκλιντροΗ επιλογή ενός ανάκλιντρου με ενσωματωμένα συρτάρια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τον μικρό σας χώρο. Ένα ανάκλιντρο σε ένα σαλόνι με αποθηκευτικό χώρο είναι χρήσιμο για τη στέγαση όλων των απαραίτητων ειδών. Τα ανάκλιντρα είναι μια εξαιρετική λύση για δωμάτια όπου χρειάζεστε περιστασιακά καθίσματα αλλά και κάπου για να κοιμηθούν οι επισκέπτες. Είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για μικρότερα δωμάτια που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κρεβάτι πλήρους μεγέθους ή queen-size.

4. Τοποθετήστε το δίπλα στο κρεβάτι σαςΈνα υπνοδωμάτιο με ανάκλιντρο δίπλα στο παράθυροΠοιος δεν θα ήθελε έναν ωραίο χώρο για να ξαπλώνει σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο ; Ακόμα κι αν έχετε μικρό χώρο, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε αυτά τα όνειρα ακόμα. Ένα ανάκλιντρο τοποθετημένο σε μια γωνία μπορεί να προσφέρει ακόμα ένα μέρος για να χαλαρώσετε, να διαβάσετε ή ακόμα και να περάσετε μερικές προσωπικές στιγμές με φίλους. 

Κάντε αυτό το άνετο μέρος όπου τα παιδιά σας μπορούν να διαβάζουν και να κάνουν τα μαθήματά τους καθώς εσείς κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές. Επίσης, ένα ανάκλιντρο επεκτείνει κομψά τη σχεδίαση του κρεβατιού χάρη στην πρόσθετη υφή, σχήμα και στυλ.

5. Αλλάξτε το με έναν συμβατικό καναπέ για περισσότερη άνεσηΈνα σαλόνι με μπλε ανάκλιντροΜε τα νεότερα, πιο μοντέρνα σχέδια να κυριαρχούν, η εναλλαγή ενός ανάκλιντρου στη θέση ενός καναπέ έχει γίνει μια αρκετά δημοφιλής τάση επίπλων σαλονιού . Το χαλαρό αλλά άνετο σχήμα του κρεβατιού μπορεί να δημιουργήσει αμέσως μια χαλαρή αίσθηση. Συνδυάστε το με πολυτελή υφάσματα και φωτεινά χρώματα για αυτή την ανανεωμένη εμφάνιση.

6 χρυσοί κανόνες για το πως να δώσετε στυλ στα ράφια μιας βιβλιοθήκης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αναβάθμισε την αισθητική του σαλονιού μέσα σε 3 βήματα

Her News

5 σημάδια ότι χρειάζεστε νέα μαξιλάρια το συντομότερο δυνατόν!

HerNews ka

5 άκρως budget τρόποι να ανανεώσεις το μπάνιο σου

HerNewskl