HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παναγιώτα Βλαντή: «Ο σύζυγός μου δεν θέλει να εκτίθεται στα social media»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Η παράσταση έχει επιρροές από το σύγχρονο θέατρο. Αυτή την δουλειά τη βίωσα ως εργαστήρι πάνω στον Τσέχωφ, στην ανθρώπινή σχέση, στη λεπτομέρεια του Τσέχωφ και αυτό που μου άρεσε είναι το χιούμορ που έχει ο Τσέχωφ. Είναι των καταστάσεων και όχι της φάρσας. Ο Shapiro κατάφερε αυτό να το φωτίσει, είναι σκηνοθέτης – δάσκαλος. Είναι σπάνιο να το συναντάμε στις μέρες μας και ήμασταν χαρούμενοι γι’ αυτό που ζήσαμε», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Για τον ρόλο της τόνισε πως, «Η «Άννα Πετρόβνα» είναι ένα ελεύθερο πνεύμα για την εποχή της και πολύ προχωρημένη. Είναι όμως καταπιεσμένη από τα κοινωνικά ταμπού. Είναι ελεύθερο πνεύμα δεν θέλει να αποπλανήσει τον Πλατόνοφ, δεν θέλει να τον πάρει από την γυναίκα του, θέλει να περάσει όμορφα. Ζητά να έχει μία γαλήνη μέσα της. Μέσα από τα έργα υπάρχουν νύξεις για να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Παίζει ρόλο όμως πώς το βιώνει ο καθένας».Για την υποκριτική η Παναγιώτα Βλαντή υπογράμμισε πως, «Είναι μια δουλειά που παλεύεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και να μην σε βάλουν οι άλλοι σε καλούπια. Είτε έχεις την αποδοχή των γονιών είτε όχι. Ευτυχώς έγινε στα πρώτα χρόνια και μετά το αποδέχθηκαν. Είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά και ανασφαλής. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης είναι αξιόλογοι».

«Δεν έχω κοινά με την ηρωίδα μου. και με δυσκόλεψε πολύ ο ρόλος, δοκιμάσαμε πολλά. δεν με καταπίεσε η δουλειά. Στα κλασικά έργα δεν μπορείς να αποκτήσεις ταμπέλα. Είναι εύκολο στην ζωή να σου βάλει κάποιος ταμπέλες. Επιθυμώ να σπάω τις ταμπέλες. Και τα «Μαύρα μεσάνυχτα» ήταν επιθυμία μου να τα κάνω, ήταν κάτι διαφορετικό», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Με έχουν σχολιάσει στο παρελθόν για την προσωπική μου ζωή. Αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να παντρευτούμε αλλά δεν το κάναμε επίτηδες που έγινε κρυφά. Δεν θέλω να βγάζω την προσωπική μου ζωή, δεν είναι το στιλ μου. δεν ήθελα να με σχολιάζουν για την προσωπική μου ζωή αλλά με για την δουλειά μου. Δεν ξέρω αν μου στοίχισε αυτό. Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συζύγου μου που δεν θέλει να εκτίθεται στα social media. Πολλές φορές χάνω την ψυχραιμία μου ή τις κακές μέρες μου. με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχανάλυση. Είμαι υπέρ των ειδικών, στους φίλους δεν μπορείς να τα πεις όλα. Δεν πρέπει να το βλέπουμε ως ταμπού», σημείωσε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Η ευχή της για του χρόνου ανημέρα της ονομαστικής της εορτής

Her News b

Νικηφόρος για Τούνη: «Είναι μαχήτρια. Θα είμαι δίπλα της»

Her News b

Σασμός: Στα χέρια πιάνονται Μαθιός και Παύλος – Δείτε το απόσπασμα

Her News b