HerNews.gr
DECORNEWS

5 σημάδια ότι χρειάζεστε νέα μαξιλάρια το συντομότερο δυνατόν!

Κοιμάστε στα μαξιλάρια του κρεβατιού σας κάθε βράδυ και μπορεί να αισθάνεστε ελαφρώς κολλημένοι με αυτά με την πάροδο του χρόνου, αλλά να έχετε κατά νου ότι κανένα μαξιλάρι, όσο υπέροχο κι αν είναι, δεν είναι σχεδιασμένο να διαρκεί για πάντα.

Αν αναρωτιέστε αν ήρθε ή όχι επιτέλους η ώρα να αντικαταστήσετε τα μαξιλάρια σας, θα θελήσετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα πέντε εμφανή σημάδια που περιγράφονται παρακάτω. Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας που είστε προνοητικοί και αποχαιρετάτε τα λιγότερο επιθυμητά μαξιλάρια προτού γίνουν εντελώς ενόχληση!

μαξιλάρια στρωμένα στο κρεβάτι

1. Φαίνονται λιγότερο παχιά

Εάν το πάχος του μαξιλαριού σας έχει μειωθεί και δεν είναι πλέον άνετο για εσάς, ίσως είναι καιρός να ψωνίσετε ένα νέο μαξιλάρι. Τα μαξιλάρια είναι εκεί για να μαλακώνουν το κεφάλι και το λαιμό σας, αλλά αν το γέμισμα είναι επίπεδο ή πατικωμένο, δεν έχει πλέον υποστηρικτικές ιδιότητες.

2. Έχουν αποχρωματιστεί

Ένα αποχρωματισμένο μαξιλάρι δεν είναι ακριβώς δελεαστικό – κανείς δεν θέλει να κοιτάξει ή να κοιμηθεί πάνω από ένα μαξιλάρι που είναι κίτρινο ή λεκιασμένο. Εάν το δικό σας εμφανίζεται έτσι, ήρθε η ώρα να φύγει, καθώς έχει ξεκάθαρα αρκετή φθορά.3. Έχει άσχημη μυρωδιά

Η προετοιμασία για να κοιμηθείτε δεν θα πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο από ευχάριστη, και αν ξαπλώσετε στο μαξιλάρι σας και έρχεστε αντιμέτωποι με ένα άσχημο άρωμα, θα ξέρετε ότι είναι ώρα να κάνετε μια αλλαγή. Αν μυρίζει περίεργα ακόμα και αφού το πλύνετε, ήρθε η ώρα να πείτε αντίο.

4. Διπλώνουν στη μέση

Αν παραμείνει διπλωμένο, είναι επίσημα πολύ κουρασμένο για να κάνει τη δουλειά του. Ένας απλός τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής ενός μαξιλαριού είναι να το αφρατέψετε ή να το πετάξετε σε στεγνωτήριο για λίγα λεπτά, έτσι ώστε το γέμισμα να ανακατανεμηθεί.Pillow sprays

5. Το έχετε στην κατοχή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα

Όπως τα περισσότερα άλλα προϊόντα, ένα μαξιλάρι δεν προορίζεται να διαρκέσει για πάντα και θα πρέπει να αντικατασταθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ομοίως με τα παπούτσια για τρέξιμο, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να φαίνονται καλά, αλλά η υποστήριξη δεν είναι πλέον η ίδια.

Αυτά είναι τα 5 πιο ρομαντικά χρώματα κρεβατοκάμαρας – Είναι το δικό σας στη λίστα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Decor: Ανακάλυψε τα ωραιότερα διακοσμητικά χώρου στο κατάστημα της Vipart

Her News

Αυτά είναι τα 4 καλύτερα αρώματα για να αναζωογονήσετε το χώρο σας

HerNews ka

6 αλλαγές της «μιας ώρας» για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

HerNews ka