HerNews.gr
Beauty

Flip pony: Η σύγχρονη εκδοχή της ψηλής κοτσίδας

flip pony

Το “flip pony” είναι ένα χτένισμα που έχει κάνει μεγάλη επιστροφή φέτος και αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της ψηλής κοτσίδας. Αυτό το χτένισμα φέρνει μια αίσθηση δεκαετίας του ’60 και είναι εντυπωσιακό, κομψό και εύκολο να δημιουργηθεί.

flip pony

Όταν βλέπω το χτένισμα αυτό, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τη Jennifer Lopez, καθώς την έχω δει πολλές φορές να το φοράει με μεγάλη επιτυχία. Η J.Lo συχνά πιάνει τα μαλλιά της σε μια ψηλή κοτσίδα και τα γυρίζει προς τα έξω, δημιουργώντας αυτήν την εντυπωσιακή και ρετρό καμπύλη που είναι τόσο χαρακτηριστική γι’ αυτήν.

Flip pony: Η σύγχρονη εκδοχή της ψηλής κοτσίδας

Το “flip pony” είναι ιδανικό για να αναβαθμίσεις το look σου, ειδικά αν προσθέσεις και ένα hair accessory. Ο hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος έκανε ακριβώς αυτό με την Kate Beckinsale, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό look που απογειώνει το trend. Και ενώ τα trends μαλλιών του 2024 μιλούν για όγκο και πλούσια μαλλιά, το συγκεκριμένο hair look αποτελεί μια ιδανική επιλογή που συνδυάζει αυτήν την τάση με το ρετρό στυλ.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να το δημιουργήσεις εύκολα και μόνη σου στο σπίτι. Αν μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια κοτσίδα, τότε μπορείς να δημιουργήσεις το “flip pony”. Για να δώσεις ακόμα περισσότερο όγκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ψεύτικη αλογοουρά που θα προσθέσει υπέροχο και πλούσιο όγκο στο χτένισμά σου!

flip pony

Baroque bob: Η τάση που ήρθε για να μείνει το καλοκαίρι του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Tόλμησε την πιο chic παραλλαγή του καρέ κουρέματος

HerNewskl

Camila Cabello: H μοναδική beauty εμφανιση της στον τελικό του Champion League

Her News b

Brow Lamination: Η τεχνική φρυδιών που θέλουν να δώσουν μια αίσθηση “γεμίσματος”

HerNewskl