HerNews.gr
Διεθνή

Rita Ora: «Βιώνω πολύ έντονο άγχος. Πλέον αναγνωρίζω πότε έρχεται μια κρίση»

Rita Ora

Η Rita Ora μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα της με τις κρίσεις πανικού και το άγχος σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό σχετικά με αυτό το θέμα. Η τραγουδίστρια  εξέφρασε την προσωπική της εμπειρία, αναφέροντας ότι πλέον μπορεί να αναγνωρίζει τα σημάδια μιας επερχόμενης κρίσης πανικού.

Rita Ora

Η ίδια αποκάλυψε ότι βιώνει έντονο άγχος, αλλά είναι στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσει πως πλέον μπορεί να αντιλαμβάνεται πότε έρχεται μια κρίση πανικού. Παραδέχτηκε ότι αρχικά οι κρίσεις αυτές ήταν κάτι άγνωστο για εκείνη, αλλά με τον καιρό έχει μάθει πώς να τις αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

«Βιώνω πολύ έντονο άγχος, αλλά θεωρώ πως όλοι στον χώρο μου έχουν άγχος, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά και υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες», σημείωσε. Η ίδια, παραδέχθηκε ότι οι κρίσεις πανικού ήταν κάτι «ξένο» στην αρχή, αλλά μοιράστηκε ότι τώρα «έχω μάθει πραγματικά να αναγνωρίζω πότε έρχεται μια κρίση».

Μίλησε επίσης για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει το άγχος, συμπεριλαμβανομένου του βελονισμού και της κινέζικης ιατρικής. Ωστόσο, τόνισε ότι η πιο αποτελεσματική τεχνική για εκείνη είναι το να βυθίζεται σε παγωμένο νερό, προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος.

Rita Ora: «Βιώνω πολύ έντονο άγχος. Πλέον αναγνωρίζω πότε έρχεται μια κρίση»

Rita Ora

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rita Ora μοιράζεται τη δική της εμπειρία με τις κρίσεις πανικού και την ψυχική υγεία. Έχει εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά της μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της, προσφέροντας ένα μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης σε όσους αγωνίζονται με παρόμοια προβλήματα.

Rita Ora: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση από τη συλλογή της Celia Kritharioti

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα “έσπασαν” στη συναυλία της Beyoné

HerNews ka

Τα συγκινητικά «ευχαριστώ» Τούρκων προς την Ελλάδα

HerNews ka

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Αποκαλύπτει γιατί η πρόταση γάμου στην γυναίκα του ήταν “καταστροφική”

HerNews ka