HerNews.gr
Beauty

Οι πιο κομψές ιδέες για μανικιούρ γάμου σε κοντά νύχια

Η επιλογή ενός μανικιούρ για τον γάμο σας είναι μια πιο σημαντική απόφαση από το να επιλέξετε ένα βερνίκι κατά την τακτική επίσκεψή σας στο κομμωτήριο. Τα δάχτυλά σας και τα νύχια σας θα εμφανίζονται πλήρως – όλοι θα θέλουν μια γεύση από αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε για μακριά νύχια αν δεν το συνηθίζεται. 

Τα κοντά νύχια γάμου είναι μεγάλη τάση (ειδικά όταν είναι σε σχήμα τετράγωνο ή almond) και προσφέρουν μια διαχρονική εμφάνιση. Είτε θέλετε να επιλέξετε ένα μονόχρωμο μανικιούρ είτε να πείτε “δέχομαι” στην κομψή τέχνη νυχιών, ένα κοντό σχέδιο νυχιών μπορεί να εκπληρώσει το όραμά σας. Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας παρακάτω.

1. Το γαλλικό κλασικό μανικιούρΚοντινό πλάνο ενός κοντού γαλλικού μανικιούρΔεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό από το να επιλέξετε ένα απλό, παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ την ημέρα του γάμου σας. Για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση, κρατήστε τα νύχια κοντά (αλλά σε τέλειο σχήμα), επιλέξτε μια λεπτή λευκή άκρη και επιλέξτε την κλασική ροζ-γυμνή βάση.

2. Milky WhiteΈνα κοντό μασίφ λευκό μανικιούρΑνεξάρτητα από την εποχή, ένα γαλακτερό λευκό μανικιούρ είναι το τέλειο κοντό νύχι γάμου. Συνδυάστε την κλασική απόχρωση με ένα οβάλ σχήμα για μια όμορφη ατμόσφαιρα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

3. Shimmery Dewy Nail ArtΚοντινό πλάνο με ένα κοντό μανικιούρ με λευκά squiggles και ένα αστραφτερό βερνίκι βάσηςΕάν η λεπτή τέχνη νυχιών είναι η επιθυμία σας, μην την αποφύγετε μόνο και μόνο επειδή παντρεύεστε. Η εμφάνιση είναι παιχνιδιάρικη και κατάλληλη για γάμο, ενώ αφήνει την προσωπικότητά σας να λάμψει.

4. Pink Champagne Party NailsΚοντινό πλάνο ενός αστραφτερού ροζ μανικιούρΟι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τα νύχια της ημέρας του γάμου τους με βάση την ατμόσφαιρα που θέλουν να εκπέμψουν κατά τη διάρκεια της τελετής τους, αλλά γιατί να μην αλλάξετε τα πράγματα και να κάνετε το μανικιούρ σας πιο λαμπερό και με επίκεντρο το πάρτι;

5. Νύχια με λάμψηΚοντινό πλάνο ενός κοντού μανικιούρ με χρυσές γυαλιστερές άκρεςΓια να αναδημιουργήσετε αυτό το μανικιούρ κρατήστε το γκλίτερ συγκεντρωμένο στην άκρη του νυχιού και διαχύστε το στο κέντρο, προκαλώντας την όψη της αστερόσκονης που πέφτει.

6. Zebra Party NailsΖέβρα και γυμνά νύχιαΕάν ένα πλήρες σετ τεχνών νυχιών δεν ταιριάζει με την αισθητική της ημέρας του γάμου σας, αλλά ένα βασικό μανικιούρ δεν λειτουργεί για εσάς, σκεφτείτε ένα νύχι με έμφαση. Μια στάμπα με ζέβρα σε λευκό χρώμα πάνω από μια καθαρή ροζ βάση είναι ο ιδανικός συνδυασμός απλού και διασκεδαστικού, ειδικά αν το ύφος του γάμου σας είναι λίγο πιο casual.

7. Χρυσό γαλλικό μανικιούρΚοντινό πλάνο γαλλικού μανικιούρ με καθαρή βάση και χρυσές άκρεςΣκεφτείτε να ανταλλάξετε το παραδοσιακό λευκό γαλλικό μανικιούρ με χρυσό την ημέρα του γάμου σας, ειδικά αν φοράτε χρυσά κοσμήματα. Μια λεπτή χρυσή γραμμή στις άκρες συνδυάζεται τέλεια με μια καθαρή ουδέτερη βάση. Είναι μια απροσδόκητη αντίληψη του κλασικού γαλλικού, ενώ εξακολουθεί να αποπνέει κομψότητα και τάξη.

8. Ιριδίζουσες κηλίδεςΚοντινό πλάνο ενός μανικιούρ με τόνους χρυσού και ιριδίζον φύλλουΗ προσθήκη μικρών κομματιών από ιριδίζον και χρυσό φύλλο σε διάφορα μεγέθη και σχήματα ανεβάζει τον πήχη σε ένα κλασικό nude μανικιούρ. Αυτό το λεπτό αλλά αστραφτερό μανικιούρ είναι τέλειο για όσους αναζητούν κάτι λίγο ασυνήθιστο, αλλά ακόμα κατάλληλο για τον γάμο.

9.Ασημένιες μανσέτες με διαμάντιαΚοντινό πλάνο μανικιούρ με ασημί glitter ημικύκλια στα πετσάκιαΑλλάξτε τα πράγματα και συνδυάστε ένα καθαρό ουδέτερο νύχι με ασημί glitter “χαμόγελο” στα πετσάκια για ένα διασκεδαστικό twist. Ζητήστε από τον μανικιουρίστα σας να κρατήσει τις γραμμές εξαιρετικά λεπτές, ένα πινέλο με λεπτή μύτη θα κάνει το κόλπο.

10. Μαργαριτάρια και χρυσόςΈνα αστραφτερό μανικιούρ με τόνους αχλαδιού και χρυσού φύλλουΟι λεπτομέρειες σε αυτό το εντυπωσιακό μανικιούρ φέρνουν στο μυαλό εικόνες vintage κοσμημάτων με μαργαριτάρια. Ζητήστε από τον καλλιτέχνη σας ένα μικρότερο τετράγωνο μήκος και ένα λευκό λαμπερό χρώμα βάσης. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα μείγμα από μαργαριτάρια και αλουμινόχαρτο σε ένα μη ομοιόμορφο σχέδιο στα νύχια.

Sydney Sweeney: Το γαλλικό μανικιούρ της είναι μια όμορφη παραλλαγή στο κλασικό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αμυγδαλέλαιο για το πρόσωπο: Όλες οι χρήσεις και τα οφέλη

HerNews ka

Midnight Black hair: Το μαύρο αναμένεται να κυριαρχήσει το καλοκαίρι!

HerNewskl

Meghan Markle: Τα πιο chic χτενίσματα που έχουμε δει

Her News b