HerNews.gr
Health

Έρευνα απέδειξε πως όσοι τρώνε υδατάνθρακες είναι λιγότερο ελκυστικοί!

υδατάνθρακες

Η σύγκριση μεταξύ της επιλογής μεταξύ ενός υγιεινού πρωινού και ενός πλούσιου σε επεξεργασμένους υδατάνθρακες έχει αρχίσει να απασχολεί όλο και περισσότερο τους ερευνητές. Μια νέα έρευνα από ειδικούς στη Γαλλία έρχεται να ρίξει φως στο θέμα, δείχνοντας ότι η διατροφή μας το πρωί ενδέχεται να επηρεάζει ακόμα και την εμφάνισή μας.

υδατάνθρακες

Σύμφωνα με την έρευνα, άνθρωποι που καταναλώνουν πρωινό πλούσιο σε κορεσμένους υδατάνθρακες μπορεί να είναι λιγότερο ελκυστικοί σε σχέση με εκείνους που επιλέγουν πιο υγιεινές επιλογές διατροφής. Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ εκτιμούν ότι αυτό οφείλεται στις αλλαγές που προκαλούνται στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα, οι οποίες επηρεάζουν το δέρμα και έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στις σεξουαλικές ορμόνες.

Έρευνα απέδειξε πως όσοι τρώνε υδατάνθρακες είναι λιγότερο ελκυστικοί!

Αυτή η έρευνα θέτει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο τραπέζι σχετικά με τη σημασία της διατροφής στην υγεία και την εμφάνισή μας. Ενώ πολλοί ίσως να έχουν προτιμήσει πλούσια πρωινά με επεξεργασμένους υδατάνθρακες για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου τους, αυτή η έρευνα υποδεικνύει ότι η επιλογή αυτή μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην εμφάνιση του δέρματος και γενικότερα στην υγεία του οργανισμού.

υδατάνθρακες

Ωστόσο, η επιστημονική κοινότητα χρειάζεται περισσότερες έρευνες για να επιβεβαιώσει αυτά τα ευρήματα και να κατανοήσει πλήρως τον μηχανισμό πίσω από αυτή τη συσχέτιση. Έως τότε, οι καταναλωτές θα πρέπει να εξετάζουν με προσοχή τις επιλογές τους διατροφής και να επιδιώκουν ισορροπημένες και υγιεινές διατροφικές συνήθειες για την ευεξία τους.

Πώς μπορώ να ξεγελάσω την πείνα μου; 4 tips για υγιεινή διατροφή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ακοή: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις αποκλειστικά από τους ειδικούς της Akoustica Medica

Her News

Ζεστό νερό με μέλι: Οι λόγοι που θα σας κάνουν να το πίνετε κάθε πρωί

HerNews ka

Αιθέρια έλαια: Ποια σας βοηθάνε να κοιμάστε καλύτερα;

Her News