HerNews.gr
Health

Ξεχάστε το τσάι με μέλι: Το απίστευτο γιατρικό για τον πονόλαιμο

Αντί να πάτε κατευθείαν για τσάι με μέλι, ίσως θελήσετε να ανοίξετε ένα βάζο με πίκλες για να καταπολεμήσετε τον πονόλαιμο.

Η Δρ Linda Yancey , λοιμωξιολόγος στο Memorial Hermann Health System στο Χιούστον του Τέξας, ανέφερε γιατί η κατανάλωση πίκλας ή η κατανάλωση χυμού πίκλας μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πονόλαιμο.Χυμός τουρσί ή τουρσί αγγουριού σε ξύλινο φόντο.  Υγιεινό ενεργειακό ποτό για αθλητέςΜπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο να αναζητάτε τις πίκλες για μια θεραπεία για τον πονόλαιμο, αλλά όλα σχετίζονται με τις ιδιότητες της άλμης του τουρσιού.

«Κάθε φορά που έχετε μια λύση που είναι πιο συμπυκνωμένη από το υγρό στους ιστούς μας, όπως αλάτι ή ζάχαρη, μειώνει τη φλεγμονή τραβώντας το νερό έξω», μοιράστηκε ο Yancey με το Well + Good.

Μια απλή άλμη πίκλας με θαλασσινό νερό αποτελείται από περίπου 3,5% αλάτι , ενώ το αλάτι αποτελεί περίπου το 0,4% του βάρους του σώματος — επομένως η αναλογία σίγουρα ακολουθεί.Χυμός τουρσί σε ποτήρι και μια κονσέρβα με αγγούρια τουρσί σε φόντο ξύλινο τραπέζι«Τα τουρσιά με άνηθο λειτουργούν για να βοηθήσουν τον πονόλαιμο λόγω του αλατιού στο διάλυμα», είπε.

Τα γλυκά τουρσιά πιθανότατα δεν έχουν αρκετή περιεκτικότητα σε αλάτι για να προσφέρουν οποιοδήποτε είδος ανακούφισης.

Όσο για το πόσα τουρσιά πρέπει να καταναλωθούν για να νιώσετε το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει μαγικός αριθμός.

«Είναι περισσότερο μια θεραπεία στο σπίτι παρά μια ιατρική παρέμβαση, επομένως δεν υπάρχουν επίσημες συστάσεις», είπε ο Yancey, εξηγώντας ότι είναι κάτι με το οποίο πρέπει να πειραματιστείτε για να βρείτε τη σωστή ποσότητα για εσάς προσωπικά.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον πονόλαιμο και τη θεραπεία του! –  Wikihealth.grΩστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε πόσο αλάτι καταναλώνετε όταν ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή, καθώς τα ξινά τουρσιά είναι γνωστά για την υψηλή περιεκτικότητα τους σε νάτριο.

Αλλά ο Yancey αναγνώρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να θεραπεύσει πλήρως τον πονόλαιμο σας.

«Πρόκειται για μια μικρή και προσωρινή παρέμβαση», είπε ο Yancey. «Θα επιφέρει μια μικρή μείωση των συμπτωμάτων για περίπου 10 έως 15 λεπτά».

Παρόλο που τα τουρσιά είναι μια προσωρινή λύση, μπορεί να είναι μέρος της απαλλαγής από τον πονόλαιμο, μαζί με την κατανάλωση τσαγιού και την τήρηση των συστάσεων του γιατρού.

Αρρωσταίνεις συχνά; 7 απλοί τρόποι για να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως θα χωνέψεις γρήγορα αν αισθάνεσαι δυσφορία μετά το φαγητό;

Her News b

Τρόποι για να ξανακοιμηθείς όταν ξυπνάς στις 3 το πρωί

Her News

Top superfoods για διαβητικούς

Her News