HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Ακυρώνει 7 ημερομηνίες περιοδείας χωρίς εξήγηση μετά την αποτυχία του νέου άλμπουμ

Η Jennifer Lopez ακύρωσε τις επτά τελευταίες ημερομηνίες της επερχόμενης περιοδείας της… χωρίς εξήγηση.

Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι το Ticketmaster πρόσθεσε αθόρυβα ειδοποιήσεις ακύρωσης στις λίστες Nashville, Raleigh, NC, Atlanta, Tampa, Fla. και Νέα Ορλεάνη για τις συναυλίες του “This Is Me… Now” νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ακόμη πιο περίεργο είναι ότι οι παραστάσεις που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως στο Κλίβελαντ και στο Χιούστον διαγράφηκαν εντελώς από τον ιστότοπο της εταιρείας.Τζένιφερ Λόπεζ

Ticketmaster

Οι επτά ημερομηνίες είχαν προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου έως τις 31 Αυγούστου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί τώρα στη Νέα Υόρκη στις 17 Αυγούστου.

Ένα μήνυμα στον ιστότοπο της Ticketmaster κατηγόρησε τον “διοργανωτή της εκδήλωσης” για τις ακυρώσεις, αλλά δεν πρόσφερε περισσότερες πληροφορίες εκτός από λεπτομέρειες επιστροφής χρημάτων για τους κατόχους εισιτηρίων.

Ωστόσο, λέγεται ότι υπήρχε ένα υλικοτεχνικό ζήτημα μέσω του υποστηρικτή και υπάρχει πιθανότητα οι επηρεαζόμενες συναυλίες να επαναπρογραμματιστούν.Τζένιφερ ΛόπεζΗ 54χρονη Jennifer Lopez δεν έχει ακόμη αναφερθεί στις ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ενημέρωση της περιοδείας έρχεται μετά το νέο άλμπουμ της, με τίτλο “This Is Me…Now”, που έπεσε στο Billboard 200 chart κάνοντας το ντεμπούτο του στο Νο. 38 τον περασμένο μήνα.Τζένιφερ ΛόπεζΕκτός από το άλμπουμ, η J.Lo κυκλοφόρησε μια ταινία το “This Is Me… Now: A Love Story” και ένα ντοκιμαντέρ, “The Greatest Love Story Never Told”.

Το “This Is Me… Now” είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ της Lopez εδώ και μια δεκαετία.

H αποκάλυψη για τους γονείς της

Η Jennifer Lopez συλλογίστηκε την παιδική της ηλικία σε μια ειλικρινή στιγμή στο νέο της ντοκιμαντέρ,  «The Greatest Love Story Never Told».

Η τραγουδίστρια που μεγάλωσε στο Μπρονξ με δύο αδέρφια, ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε αρκετή αγάπη από τους γονείς της.

«Όταν μεγάλωνα πάντα έψαχνα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπούν», είπε στους τηλεθεατές. «Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μωρό, ούτε η πρωτότοκη… απλά χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά», συνέχισε η 54χρονη ηθοποιός αναφερόμενη στις αδερφές της Leslie, 56 και Linda 52.«Ένιωθα πολύ αγνοημένη από τον πατέρα μου γιατί δούλευε πάντα τα βράδια και μετά κοιμόταν όλη μέρα και δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του», είπε.

«Η μαμά μου ήταν ναρκισσιστική, στο επίκεντρο της προσοχής, της ζωής ενός ατόμου τύπου πάρτι άνιμαλ», πρόσθεσε η Lopez.

Η τραγουδοποιός προηγουμένως αναφέρθηκε στη δύσκολη σχέση της με τη μητέρα της στο ντοκιμαντέρ του Netflix του 2022, “Halftime”.

Ραγίζει καρδιές η Jennifer Lopez με την εξομολόγηση για τους γονείς της: «Δεν έλαβα αρκετή αγάπη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καμίλα: Επιλέγει τον αγαπημένο σχεδιαστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το φόρεμα της στέψης

HerNews ka

Eurovision 2021: Αρνητικό το τεστ ναρκωτικών για τον Ιταλό

Her News b

Η Μαντόνα ζητά ακρόαση από τον Πάπα – «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές, δεν είναι δίκαιο»

Her News