HerNews.gr
Μόδα

Τάσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2024: Τι να φορέσετε αυτή τη σεζόν

Ήρθε η ώρα για τις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2024. Με τη ζέστη να εμφανίζεται με ολοένα και πιο ήπιες θερμοκρασίες, μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σειρά από προτάσεις που απέχουν λίγο από αυτό που έχουμε δει τις άλλες εποχές.

Για παράδειγμα, αυτή η απάρνηση της ζωηρής χρωματικής παλέτας που συνήθως χρωματίζει την γκαρνταρόμπα το καλοκαίρι ξεχωρίζει. Το 2024 υπόσχεται να είναι το εντελώς αντίθετο, καθώς μας φέρνει μια σεζόν με σκούρες αποχρώσεις και νηφάλια prints που δίνουν έμφαση στη σιλουέτα και στον τρόπο που συνδυάζονται τα ρούχα.

Υπό αυτή την έννοια, συγκεντρώνουμε τις πιο καυτές τάσεις που έχουμε εντοπίσει για όταν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι επόμενες θερμοκρασίες. Από την πιο δημοφιλή εφαρμογή μέχρι το χρώμα που θα χρωματίσει ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας, αυτά είναι τα κλειδιά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024.

ΒάτεςΤα  γλυπτά μαξιλαράκια ώμων, τα οποία σκιαγραφούν μια συχνά τριγωνική φιγούρα, πολύ χαρακτηριστική της δεκαετίας του ’80, σε αντίθεση με ανασηκωμένους ώμους με πολύ λεπτή μέση. Είναι το αξίωμα που βρίσκουμε, για παράδειγμα, στο Max Mara ή στο tailoring store της Prada , που προτείνει μακρυμάνικα μπουφάν κάτω από ψηλόμεσο σορτς και ζώνη. 

Στην αντίθετη κατεύθυνση, η τάση είναι για blazers με ώμους XL και εξίσου μεγάλου μεγέθους μοτίβα, συνδυασμένα με πλισέ φούστες, όπως στο Lapointe , σορτς, όπως στο Jil Sander ή χωρίς τίποτα από κάτω.

Cropped παντελόνια (του πειρατή)

Το περιμέναμε την περασμένη άνοιξη και το 2024 το επικυρώνουμε ξανά: το το πολύ κοντό πειρατικό παντελόνι, με το αναγνωρίσιμο κόψιμο ακριβώς πάνω από το γόνατο, επέστρεψε.

Πόλο

Ξεχάστε το λευκό φανελάκι: το βασικό t-shirt για αυτή την άνοιξη-καλοκαίρι 2024 έρχεται με πολύ συγκεκριμένες συντεταγμένες που εστιάζουν την προσοχή ακριβώς κάτω από το πρόσωπο.

Mίνι φούστες και σορτς, όσο περισσότερα micros, τόσο το καλύτερο

Αν κάτι ξεκαθαρίζει την επόμενη σεζόν, είναι ότι θα πρέπει να δείξουμε πολύ πόδι. Το φαινόμενο no-pants του περασμένου φθινοπώρου εδραιώνεται την άνοιξη καλοκαίρι του 2024 μέσα από τα πλεκτά εσώρουχα σε ένα total look. 

Κάλτσες

 

Το αξεσουάρ που θα είναι το πιο δημοφιλές τους επόμενους μήνες θα είναι ίσως το πιο ταπεινό στην ντουλάπα σας. Οι κάλτσες δεν είναι πλέον απλά ένα ρούχο για να προστατεύουν τα πόδια σου και να γίνονται αντικείμενο πόθου. Πέρα από τη συνηθισμένη λευκή κάλτσα με loafers , οι τάσεις της άνοιξης του καλοκαιριού 2024 δείχνουν μια αρκετά ψηλή κάλτσα που συνδυάζεται με όλα τα είδη παπουτσιών.

Μπλε χρώμα

Παρά τη σκοτεινή άνοιξη-καλοκαίρι 2024 που μας περιμένει, οι τάσεις επιτρέπουν επίσης ορισμένες χρωματικές άδειες που βάζουν το μπλε στο προσκήνιο. Στην Κοπεγχάγη είδαμε ήδη ότι ήταν μια από τις δημοφιλείς αποχρώσεις και οι υπόλοιπες πρωτεύουσες της μόδας μόνο το επιβεβαίωσαν: το baby blue , συγκεκριμένα, θα είναι ένα από αυτά που θα σαρώσει τους επόμενους μήνες, σε κάθε πιθανό ρούχο. Σε ορισμένες μάρκες αυτός ο τόνος μετατοπίζεται προς πιο πρασινωπές αποχρώσεις, όπως συμβαίνει στο Fendi ή στο Jason Wu.

XXL κοσμήματα

 

Όσον αφορά τα κοσμήματα, η τάση δείχνει την αντίθετη κατεύθυνση προς τη σιωπηλή πολυτέλεια. Παίρνουν στρογγυλά κομμάτια, σε όποιο αξεσουάρ μπορούμε να σκεφτούμε. Ο Schiaparelli ή ο Saint Laurent προτείνουν μεγάλα σκουλαρίκια, με μια συγκεκριμένη πινελιά της δεκαετίας του ογδόντα, τα οποία συνδυάζονται με χαμηλό ντεκολτέ για να τους δώσουν έμφαση. Η Carolina Herrera επιλέγει ελαφρώς πιο διακριτικά σχέδια που ταιριάζουν με το ντύσιμο που συνοδεύει το αξεσουάρ, ενώ η Blumarine παραμένει πιστή στο πνεύμα dosmilero με κολιέ σχεδόν τύπου choker, πολύ μεγάλα και φαρδιά.

Γιατί υπερισχύουν τα φρούτα & τα λαχανικά στη μόδα φέτος;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φορέστε το φούτερ με στυλ: Συμβουλές για μια άνετη εμφάνιση

HerNews ka

Hailey Bieber: Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

HerNewskl

Αξεσουάρ που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

Her News