HerNews.gr
Social News

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του «Baywatch» ξύρισε δημόσια το κεφάλι της εν μέσω μάχης με τον καρκίνο

Η Νικόλ Έγκερτ ξύρισε γενναία το κεφάλι της στη μέση της μάχης της με μια «πολύ σπάνια» μορφή καρκίνου του μαστού.

Η ηθοποιός του «Baywatch» μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram την Πέμπτη που δείχνει τον εαυτό της να ξυρίζει το pixie κούρεμα της ενώ το τραγούδι των Beastie Boys «Fight for Your Right» έπαιζε στο βάθος.

Μια από τις κόρες της μπαίνει τελικά στο δωμάτιο για να βοηθήσει τη μαμά της να αφαιρέσει και το τελευταίο κομμάτι των μαλλιών της.

Η 52χρονη Νικόλ Έγκερτ χαμογέλασε αφού τελείωσε τη δουλειά στο σαλόνι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

«Ίσως η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τόσο την αλλαγή του εαυτού μας, αλλά το να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να είμαστε αυτό που είμαστε – Madeleine Eames», έγραψε στη λεζάντα του συγκινητικού βίντεο.

Διασημότητες όπως η Alyssa Milano και η Jennie Garth εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης της.

Η κόρη της Νικόλ Έγκερτ ξυρίζει το κεφάλι του σταρ του baywatch

selfie της Νικόλ Έγκερτ και της κόρηςΗ ηθοποιός ανακοίνωσε στις αρχές Ιανουαρίου ότι είχε διαγνωστεί με σταδίου 2 κρυφό καρκίνωμα αφού πίστευε ότι περνούσε από εμμηνόπαυση, αλλά αντιμετώπιζε «φοβερό πόνο» στο αριστερό της στήθος.

«Πραγματικά πάλλονταν και πονούσε», εξήγησε. «Πήγα αμέσως στη γιατρό μου και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το εξετάσω».

Η Νικόλ Έγκερτ φοβήθηκε αμέσως ότι θα υποκύψει στην ασθένεια, γιατί αυτό θα σήμαινε να αφήσει πίσω τις κόρες της, Ντίλιν και Κίγκαν.Η Νικόλ Έγκερτ και η κόρη βγάζουν selfie«Η Ντίλιν είναι ενήλικας, αλλά έχω ένα 12χρονο στο σπίτι όπου είμαι ο μόνος φροντιστής. Δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω τίποτα», σημείωσε.

Αλλά εβδομάδες μετά την κοινοποίηση της διάγνωσής της, η Έγκερτ αποκάλυψε ότι οι γιατροί βρήκαν περισσότερο καρκίνο στους λεμφαδένες της.

«Οι αυτοεξετάσεις…σας το λέω ειλικρινά κλωτσώ τον εαυτό μου γιατί δεν τις κάνω συχνά», είπε στο «InsideEdition». «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνω».

nicole eggert selfieΗ Έγκερτ – της οποίας η μητέρα πάλεψε με καρκίνο του παχέος εντέρου και ο πατέρας της είχε καρκίνο του δέρματος – κατηγόρησε επίσης τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε στα 18 της για να φαίνεται καλύτερα στην οθόνη για το «Baywatch».

«Αν δεν τα είχα και είχα το μικρότερο, φυσικό στήθος μου, είμαι σίγουρη ότι θα το ένιωθα πολύ νωρίτερα», είπε.

Ένας από τους φίλους της Νικόλ Έγκερτ κυκλοφόρησε ένα GoFundMe για να βοηθήσει με τους ιατρικούς λογαριασμούς της ηθοποιού και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 48.000 δολάρια. Η Κάιλ Ρίτσαρντς δώρισε 1.000 δολάρια στον έρανο.

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του «Baywatch» διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού & νόμιζε ότι τα συμπτώματα ήταν εμμηνόπαυση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εξι γυναίκες διεκδικούν μια ράμπα για κάθε γωνιά

Her News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο 9 μηνών γιός τους Πάρης, έκανε τα πρώτα του βήματα

HerNews ka

James Bond: Στην Ερμιονίδα τα γυρίσματα της νέας ταινίας!

Her News b