HerNews.gr
Social News

Bruce Willis: Η κόρη του Tallulah αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Η Tallulah Willis αποκάλυψε την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με αυτισμό το περασμένο καλοκαίρι.

Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore μοιράστηκε ένα παλιό βίντεο στο Instagram με τον εαυτό της να χαϊδεύει το κεφάλι του πατέρα της ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί μαζί του και έγραψε στη λεζάντα: «Πες μου ότι έχεις αυτισμό χωρίς να μου πεις ότι έχεις αυτισμό».

Ένας ακόλουθος επαίνεσε την Tallulah, για τη δημοσίευση του κλιπ και τη ρώτησε αν είχε διαγνωστεί ως παιδί, κάτι που σημείωσε ότι ήταν η «πρώτη φορά» που μοιράστηκε ποτέ δημόσια τη διάγνωσή της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

«Το ανακάλυψα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή», αποκάλυψε η Tallulah.

Η διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (ASD) είναι «ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από προκλήσεις με κοινωνικές δεξιότητες, επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, ομιλία και μη λεκτική επικοινωνία», σύμφωνα με το Autism Speaks.

Η Tallulah ήταν πάντα ειλικρινής σχετικά με την ψυχική και σωματική της υγεία, έχοντας πρόσφατα μοιραστεί πώς η ανάρρωσή της από την ανορεξία ήταν μερικές φορές «δύσκολη».

tallulah willis selfie with her hand on her face

Ο Μπρους Γουίλις και η Ταλούλα Γουίλις στριμώχνονται σε ένα ερωτικό κάθισμα«Περνάω μια έντονη στιγμή ρομαντικού ανθυγιεινού χρόνου και πώς ένιωθα να κυκλοφορώ όλη την ημέρα με αυτό το μέγεθος σώμα», έγραψε στο Instagram τον περασμένο μήνα. «Ήθελα απλώς να το εκφράσω γιατί ξέρω (ελπίζω) ότι δεν είμαι μόνη».

Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες πριν και μετά από το σώμα της για να δείξει πόσο μακριά είχε φτάσει στο ταξίδι της.

Ενώ πάλευε με τη διατροφική διαταραχή, η Tallulah αντιμετώπισε επίσης τη ΔΕΠΥ,  την κατάθλιψη  και τη διαταραχή οριακής προσωπικότητας, με το τελευταίο από τα οποία  διαγνώστηκε  ενώ βρισκόταν σε θεραπεία στο Driftwood Recovery στο Τέξας τον Ιούνιο του 2022.

selfie της Ταλούλα ΓουίλιςΈμεινε στο κέντρο θεραπείας για τέσσερις μήνες κατόπιν εντολής των γονιών της, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της, Bruce Willis, αντιμετώπιζε τη διάγνωση της άνοιας.

«Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ήθελα περισσότερο από την αρμονία με το σώμα μου ήταν η αρμονία με την οικογένειά μου – να μην την ανησυχώ πλέον, να φέρνω μια ευγένεια στις αδερφές μου και στους γονείς μου», μοιράστηκε.

Bruce Willis: Η πρόοδος που κάνει με την υγεία του(ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: «Είμαι έτοιμη για όλα, κι αν πάρω απόφαση για κάτι κολυμπάω και το χαίρομαι κιόλας»

Her News b

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της με τη νεογέννητη κόρη τους

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: Δείτε την εντυπωσιακή topless φωτογραφία που ανήρτησε για τα γενέθλιά της

HerNews ka