HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πληγώνεται που η Κέιτ Μίντλετον κυνηγιέται από τον Τύπο όπως η μητέρα του

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περνάει δύσκολα βλέποντας τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, να ελέγχεται αυστηρά όπως η αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, ισχυρίζεται ένας βασιλικός ειδικός.

Η βασιλική συντάκτρια των Sunday Times, Roya Nikkhah, μίλησε για το τσουνάμι των θεωριών συνωμοσίας που στροβιλίζονται γύρω από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και την ανάκαμψη της Κέιτ Μίντλετον, ενώ εμφανίστηκε στο “Good Morning Britain” τη Δευτέρα.

«Έχοντας δει τη μητέρα του να περνάει πολλά από αυτά, το κυνήγι της μητέρας του, νομίζω ότι αισθάνεται ότι βλέπει στοιχεία αυτού να παραβιάζονται ξανά όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις θεωρίες για τη σύζυγό του για το ιατρικό της απόρρητο, και αυτό τον πληγώνει», είπε (μέσω της Daily Mail ).Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ.Η παρουσιάστρια ρώτησε εάν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είναι «ευαίσθητος» σχετικά με τις ομοιότητες μεταξύ της συζύγου και της μαμάς του, με αποτέλεσμα η Nikkhah να απαντήσει: «Ήταν πάντα, από τότε που ήταν παιδί και από τότε που ήταν με την Κέιτ από το πανεπιστήμιο».

Η Νταϊάνα πέθανε το 1997 σε ηλικία 36 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα αφού την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Στα τελευταία χρόνια της ζωής της, είχε ζητήσει λιγότερο έλεγχο του Τύπου και περισσότερη ιδιωτικότητα, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο αποξενωμένος αδερφός του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, μοιράστηκε ακόμη και στα απομνημονεύματά του το 2023, «Spare», ότι για ένα διάστημα πίστευε ότι η μητέρα του είχε πλαστογραφήσει τον θάνατό της για να αποφύγει την αδιάκοπη κάλυψη του Τύπου.Η Μίντλετον, από την πλευρά της, βρίσκεται υπό έλεγχο από τότε που τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι είχε υποβληθεί σε μια «προγραμματισμένη» επέμβαση και ότι θα παρέμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Το παλάτι είπε τότε ότι θα μοιράζεται μόνο «σημαντικές» ενημερώσεις για την υγεία της 42χρονης στο μέλλον και όχι κανονικά δελτία.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να διαδίδουν θεωρίες σχετικά με το πού βρίσκεται η Μίντλετον, αφού ο Ουίλιαμ, αποσύρθηκε ξαφνικά από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στα τέλη Φεβρουαρίου, επικαλούμενος έναν άγνωστο «προσωπικό» λόγο.

Τα πράγματα έγιναν πραγματικά υπερβολικά όταν μόλις εβδομάδες αργότερα το παλάτι κυκλοφόρησε ένα στιγμιότυπο με κακή εφαρμογή Photoshop προς τιμήν της Ημέρας της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ώρες αργότερα, μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων εξέδωσαν μια «ειδοποίηση» και απέσυραν το πορτρέτο από την κυκλοφορία λόγω των προφανών χειρισμών του.

Την επόμενη μέρα, η Κέιτ ζήτησε μια σπάνια συγγνώμη στο διαδίκτυο , εξηγώντας ότι πειραματιζόταν με την επεξεργασία φωτογραφιών.

Η πριγκίπισσα έχει φωτογραφηθεί δημόσια μόνο δύο φορές μετά την εγχείρησή της, αν και φέρεται να βρισκόταν έξω στο Windsor με την οικογένειά της αυτό το Σάββατο.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίστηκαν στη Sun ότι η Μίντλετον και ο Ουίλιαμ σταμάτησαν σε ένα περίπτερο μιας φάρμας αφού έβλεπαν τα παιδιά τους να αθλούνται – αν και κανείς δεν κατάφερε να βγάλει κρυφά μια φωτογραφία της.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», είπε ένας κατάσκοπος. «Η Κέιτ βγήκε για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά».

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανησυχεί για την «αλήθεια» της υγείας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Αποτίει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ για την πρώτη επέτειο του θανάτου της

HerNews ka

Michael Jackson: Το «διαστημικό» ποσό που ισχυρίζονται οι κληρονόμοι του ότι έλαβε η μητέρα του από τον θάνατό του

HerNews ka

Όσκαρ Πιστοριους: Ο «Blade Runner» μπορεί να είναι ελεύθερος σε έναν μήνα

Her News