HerNews.gr
Διεθνή

Megan Fox: Διέκοψε τον αρραβώνα της με τον Machine Gun Kelly – «Ζουν χωριστά»

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly φέρονται να «ζουν χωριστά» αφού η ηθοποιός επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι προηγουμένως διέκοψαν τον αρραβώνα τους.

Σύμφωνα με το Us Weekly , η ηθοποιός ζει στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, ενώ ο Kelly (το όνομα γέννησης Colson Baker) παραμένει στην έπαυλή τους Encino καθώς εργάζονται για το “πολύπλοκο” ειδύλλιό τους.

«Έκαναν αυτή τη διευθέτηση για να δώσουν ο ένας στον άλλον λίγο χώρο ενώ εξακολουθούσαν να είναι μαζί», είπε στο ρεπορτάζ μια πηγή. Μέγκαν Φοξ και Machine Gun KellyΗ πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι η Megan Fox, 37 ετών, ζήτησε από τους φίλους της να την «αποκαταστήσουν» με άλλους ανθρώπους.

Παρά το ενδιαφέρον της για ραντεβού, η πηγή ισχυρίστηκε ότι οι στενοί τους φίλοι δεν τους βλέπουν να χωρίζουν επίσημα σύντομα. «Οι φίλοι γύρω τους δεν τους βλέπουν να τελειώνουν εντελώς τη σχέση τους, καθώς αλλάζουν πραγματικά γνώμη κάθε μέρα», εξήγησαν.

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι η Fox «δυσκολεύεται να εμπιστευτεί» τον Machine Gun Kelly αλλά «ξέρει ότι είναι οι δικές της ανασφάλειες» που τροφοδοτούν την έλλειψη εμπιστοσύνης.Μέγκαν Φοξ και Machine Gun KellyΩστόσο, μια δεύτερη πηγή ζωγράφισε μια πιο προβληματική εικόνα του ζευγαριού, υποστηρίζοντας στο Us Weekly ότι «δεν μπορούν να σταματήσουν να τσακώνονται μεταξύ τους».

«Η Megan και ο MGK έχουν μια πολύ τοξική σχέση, ο έρωτάς τους κυριολεκτικά τους αρρωσταίνει», πρόσθεσαν.

Οι σταρ – που βγαίνουν ραντεβού από το 2020 και αρραβωνιάστηκαν το 2022 – έχουν βιώσει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί. Για πρώτη φορά πυροδότησαν φήμες χωρισμού τον Φεβρουάριο του 2023 αφού η Fox διέγραψε τις περισσότερες φωτογραφίες της με τον Kelly και τον έκανε unfollow. Η Μέγκαν Φοξ και η Machine Gun Kelly κάθονταιΕθεάθη επίσης χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της εκείνη την εποχή, με μια πηγή να ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Kelly είχαν «μεγάλο τσακωμό» που ήταν πολύ πιο «σοβαρό» από τα προηγούμενα ζητήματα που είχαν.

Αναφέρθηκε επίσης τον Φεβρουάριο του 2023 ότι το ζευγάρι ζητούσε «επαγγελματική βοήθεια» για τα προβλήματά του και τον Μάρτιο του 2023 διέκοψαν τον προγραμματισμό του γάμου τους.

Η Megan Fox επιβεβαίωσε στο podcast “Call Her Daddy” την Τετάρτη 20/3 ότι οι αναφορές ότι εκείνη και ο Kelly ακύρωσαν τον αρραβώνα τους κάποια στιγμή είναι “ακριβή πράγματα που έχουν συμβεί”.

Αν και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω για το πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή ως ζευγάρι, είπε ότι θα έχουν πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό.

Αρραβώνας Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτό το αποκαλώ  ως τη «δίδυμη ψυχή» μου  και θα υπάρχει πάντα ένας δεσμός μαζί του ό,τι κι αν γίνει», σημείωσε.

«Δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η χωρητικότητα, αλλά θα είμαι πάντα συνδεδεμένη μαζί του με κάποιο τρόπο».

«Πέρα από αυτό, δεν είμαι διατεθειμένη να εξηγήσω».

Megan Fox: Αποκάλυψε ότι είχε έκτοπη εγκυμοσύνη χρόνια πριν από την «τραγική» αποβολή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί για τον πύργο και τους αμπελώνες στη Γαλλία

Her News

Dua Lipa: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της Romain Gavras

HerNews ka

Πατάτες: Ο λόγος που σύντομα δεν θα θεωρούνται λαχανικό

HerNews ka