HerNews.gr
Health

Ζιζέλ Μπούνχτεν: Κατάφερε να θεραπεύσει τις κρίσεις πανικού & την κατάθλιψη με τον πιο απλό τρόπο

Για τη Ζιζέλ Μπούνχτεν, η ψυχική υγεία ξεκινά από την κουζίνα. Το σούπερ μόντελ είπε στους συμπαρουσιαστές του «The View» την Πέμπτη ότι ανάρρωσε από «σοβαρή κατάθλιψη και κρίσεις πανικού στις αρχές της δεκαετίας των 20» αλλάζοντας τη διατροφή της.

«Δεν είχα ιδέα ότι σχετιζόταν με τον τρόπο ζωής μου και το φαγητό ήταν μεγάλο μέρος του», θυμάται. «Δεν έδινα πραγματικά σημασία. Απλώς πήγαινα 100 μίλια την ώρα».

Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ ΜπούντχενΜετά από ενάμιση χρόνο πέρασε από όλους τους ειδικούς και πέρασε «μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της», η Ζιζέλ Μπούντχεν, 43 ετών τώρα, «δεν ήξερε τι να κάνει» και άρχισε να επισκέπτεται έναν φυσικοπαθητικό γιατρό.

«Μου είπε, “Ζιζέλ, πρέπει να σου αλλάξουμε τη διατροφή”», θυμήθηκε. «Και είπα “Δίαιτα; Τι σχέση έχει αυτό με τις κρίσεις πανικού”;». Και λέει, “Όχι, όλα έχουν να κάνουν με αυτό”».

Η συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής του «Nourish», που έπινε καφέ, κάπνιζε και «έτρωγε απαίσια όλη μέρα», συνειδητοποίησε ότι ο τρόπος ζωής της «κατέστρεφε την υγεία της και δημιουργούσε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν».Ζιζέλ Μπούντχεν«Όλα άλλαξαν», ξεφύσηξε εκείνη. «Έγινα άλλος άνθρωπος. Άρχισα να εξασκούμαι στον διαλογισμό. Άρχισα να κάνω γιόγκα. Άρχισα να εξασκώ την αναπνοή. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι».

Και σημείωσε, «Το φαγητό, για μένα, είναι φάρμακο».

Τη Δευτέρα, η Ζιζέλ ανέλυσε την τρέχουσα δίαιτα και την άσκηση ρουτίνας της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό WSJ.

Ζιζέλ ΜπούντχενΕκτός από το Pilates, να σηκώνει βάρη και να κάνει cardio, η Ζιζέλ απολαμβάνει την εξωτερική άσκηση, από το σέρφινγκ και το κολύμπι μέχρι την ιππασία και το βόλεϊ.

Της αρέσει να ξυπνά με «χλιαρό νερό με λίγο λεμόνι και αλάτι», τρώγοντας επίσης αυγά αν έχει γυμναστεί.

«Μερικές φορές έχω ένα smoothie», πρόσθεσε η επιχειρηματίας προτού μοιραστεί το συστατικό «δηλητήριο» που δεν τρώει ποτέ – τη λευκή ζάχαρη.

Η Gisele Bündchen και τα παιδιάΕνώ η Ζιζέλ δεν ανέφερε την εξάσκηση του jiu-jitsu, έχει προπονηθεί με τον Joaquim Valente από το 2021 και τώρα βγαίνει μαζί του.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Τομ Μπρέιντι από το 2009 έως το 2022 και το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Από τον χωρισμό τους, ο Τομ Μπρέιντι συνδέεται ρομαντικά με το μοντέλο Ιρίνα Σέικ.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε την πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα στο πιο trend χρώμα για φέτος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περίοδος: Τροφές που πρέπει να καταναλώνουμε όταν πονάμε

Her News b

Κυστίτιδα: Πως να προφυλαχτείτε – Τι να προσέχετε

Her News b

Υπνική παράλυση: Όταν ο ύπνος γίνεται…εφιάλτης

HerNews ka