HerNews.gr
Health

Ζιζέλ Μπούνχτεν: Αποκαλύπτει βήμα βήμα τη διατροφή & την ρουτίνα γυμναστικής της

Η Ζιζέλ Μπούντχεν αποκαλύπτει την ρουτίνα της υγείας και της φυσικής της κατάστασης.

Το supermodel γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, όπως είπε στο WSJ σε μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και συνέχισε να μοιράζεται τις δραστηριότητές της.

«Λατρεύω το Pilates γιατί έκανα εγχείρηση στην πλάτη πριν από τρία χρόνια και βοηθά στον πυρήνα σου», εξήγησε η 43χρονη. «Μου αρέσει η άσκηση έξω: σέρφινγκ , κολύμπι, ιππασία , βόλεϊ. Όταν είμαι σε διακοπές, το κάνω περισσότερο».

Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ ΜπούντχενΕκτός από το να σηκώνει «βάρη περίπου δύο ημέρες την εβδομάδα και να κάνει cardio περίπου δύο ημέρες την εβδομάδα», η Ζιζέλ βγάζει βόλτα τον σκύλο της δύο φορές την ημέρα.

Η συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής «Nourish», η οποία θεωρεί τον εαυτό της «ότι πιο πιο μακριά από έναν σεφ», συνέχισε περιγράφοντας τα αγαπημένα της γεύματα.

Η Ζιζέλ ξεκινά τη μέρα της στις 5 π.μ. με «χλιαρό νερό με λίγο λεμόνι και κελτικό αλάτι» και μετά της «αρέσει να έχει αυγά» αν έχει γυμναστεί.

Ζιζέλ Μπούντχεν«Μου αρέσει επίσης το αβοκάντο. Μπορεί να είναι μια ομελέτα, μια φριτάτα», είπε. «Μερικές φορές φτιάχνω ένα smoothie. Πάντα φτιάχνω μια πάστα αμυγδάλου για να έχω λίγη πρωτεΐνη εκεί».

Η Ζιζέλ ξεκαθάρισε ότι δεν καταναλώνει ποτέ λευκή ζάχαρη, αποκαλώντας το συστατικό «δηλητήριο».

Σημείωσε: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι τρόποι που μπορείτε να γλυκάνετε τα πράγματά σας που είναι νόστιμα. Μέλι, σιρόπι σφενδάμου, χουρμάδες».

Gisele Bündchen και Joaquim ValenteΗ Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπράντι, παραδέχτηκε ότι περνάει «δύσκολα» για να ισορροπήσει τη ζωή και την καριέρα της ως εργαζόμενη μαμά.

«Όταν τα παιδιά μου είναι μαζί μου, έχουν τόσες πολλές δραστηριότητες», είπε για τον γιο Μπέντζαμιν, 14 ετών, και την κόρη Βίβιαν, 11 ετών.

«Είναι δύσκολο να διαχειριστώ το πρόγραμμά μου και το πρόγραμμά τους», συνέχισε. «Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα κάθε μέρα είναι να βάζω πρώτα τη μάσκα οξυγόνου πάνω μου».

Ο Τομ Μπρέιντι με την οικογένειά τουΠιστοποίησε τις διατάσεις «asana» και τον διαλογισμό της που βοήθησαν να «γειώσει» το πρώτο της πράγμα το πρωί.

Η Ζιζέλ δίνει τακτικά στους ακολούθους της στο Instagram μια γεύση από τη ρουτίνα ευεξίας της, από μια «στιγμή προβληματισμού» την περασμένη εβδομάδα μέχρι να ετοιμάσει ένα σνακ. Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret εξασκείται και στο τζιού-τζίτσου. 

Ζιζέλ: Το 44χρονο super model σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χάσατε κιλά; Αυτά είναι 3 μυστικά για να τα διατηρήσετε

Her News b

Απαλλαγή από τον εθισμό στη ζάχαρη: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Her News

Έμμηνος ρύση: Να κάνω γιόγκα όταν έχω περίοδο;

Her News