HerNews.gr
Social News

Kanye West: Το περίεργο βίντεο που δημοσίευσε με την Bianca Censori ξαπλωμένη στο κρεβάτι

Η Bianca Censori είναι η μούσα του Kanye West. Ο ράπερ μπήκε στο Instagram την Πέμπτη για να δημοσιεύσει ένα παράξενο βίντεο της γυναίκας του να χαλαρώνει σε ένα μεγάλο κρεβάτι.

Ήταν ντυμένη από την κορυφή  μέχρι τα νύχια με μια λευκή στράπλες ολόσωμη φόρμα από δαντέλα σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες.

Ποζάροντας με το ένα πόδι λυγισμένο, το πρόσωπο της Censori ήταν καλυμμένο από το τηλέφωνό της καθώς έκανε scrolling. 

Ενώ ο 46χρονος Kanye West δεν ήταν πουθενά στο κάδρο, φαινομενικά ακουγόταν στο βάθος να αναπνέει πίσω από την κάμερα.

Οι θαυμαστές δεν ήξεραν τι να σχολιάσουν για το παράξενο βίντεο, με αρκετούς να επισημαίνουν ότι το κρεβάτι έμοιαζε με το ίδιο από το μουσικό βίντεο “Famous” του δημιουργού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@ye)

Σε ένα σχόλιο μάλιστα, κάποιος χρήστης έγραψε «γιατί φοράει περισσότερα ρούχα στο κρεβάτι παρά όταν βγαίνει έξω;». 

«Νιώθω σαν να έχουμε δει αυτό το κρεβάτι πριν», έγραψε ένα άτομο και ένα άλλο απάντησε, «διάσημο μουσικό βίντεο».

Bianca Censori«Το κρεβάτι μπορεί να χωρέσει 5 οικογένειες με 6 άτομα», είπε ένας άλλος.

Η Bianca Censori έχει βγει αρκετές φορές αυτή την εβδομάδα φορώντας μια σειρά από προκλητικά ρούχα.Το διάσημο μουσικό βίντεο του Kanye WestΤελευταία εθεάθη να φοράει ένα διάφανο μακρυμάνικο τοπ και σορτς booty στο Cheesecake Factory στο Δυτικό Χόλιγουντ την Τετάρτη.

Μόλις λίγες μέρες πριν, φωτογραφήθηκε χωρίς εσώρουχα ενώ κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της με το τηλέφωνό της.

Καθώς τα ρούχα του μοντέλου γίνονται πιο σκανδαλώδη, ο πατέρας της, Leo Censori, φέρεται να θέλει να μιλήσει στον West για το πώς παρελαύνει την Bianca.

«Ο πατέρας της Bianca, ο Leo θέλει να βρεθεί με τον Kanye και να τον ρωτήσει τι διάολο σκέφτεται όταν παρελαύνει την Bianca σαν ένα άχρηστο γυμνό τρόπαιο», είπε ένας μυημένος στην Daily Mail νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Θέλει να ρωτήσει τον Kanye τι θα έκανε αν οι κόρες του North, ή Chicago, έβγαιναν στο κοινό ημίγυμνες με ρούχα που ενθαρρύνουν οι σύζυγοί τους», συνέχισε η πηγή.

«Ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το επέτρεπε ο Kanye στις κόρες του, οπότε δεν έχει νόημα γιατί να το ενθαρρύνει για τη γυναίκα του».

Τον Ιανουάριο, η φίλη της Bianca φέρεται να εξέφρασε τις ίδιες ανησυχίες για τη μεταχείριση του ράπερ απέναντί ​​της, εξηγώντας ότι η σχέση του ζευγαριού την έχει απομακρύνει από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Bianca Censori και Kanye West«Είναι ανησυχητικό και αποκλείοντάς την από τον κόσμο την κάνει να απομονώνεται όλο και περισσότερο».

«Φοράει ό,τι θέλει, πηγαίνει όπου θέλει και κάνει ό,τι θέλει γιατί πραγματικά δεν έχει άλλη επιλογή. Από σχεδιάστριά του έγινε σύζυγός του, κάτι που δυστυχώς δεν είναι αμειβόμενη θέση. Είναι παγιδευμένη».

Ασταμάτητη η Bianca Censori: Κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της με…το κινητό της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Δημητρίου: Με τη νέα του σύντροφο στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου – Μια ακόμα αινιγματική ανάρτηση

Her News b

Selena Gomez: Ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα (ΦΩΤΟ)

HerNews ka