HerNews.gr
Διεθνή

Η θαρραλέα Κέιτ Μίντλετον: Η παραδοχή του καρκίνου, η ανάρρωση και το παγκόσμιο σοκ

Με καρκίνο διαγνώστηκε η Κέιτ Μίντλετον, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Σε προσωπικό της μήνυμα, στα social media η Κέιτ Μίντλετον είπε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Η 42χρονη Κέιτ, σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, πέρασε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο, αφού υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όπως δήλωσε τότε το γραφείο της, για μια μη καρκινική αλλά απροσδιόριστη πάθηση.

«Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», είπε.

Μετά την εγχείρησή της, το παλάτι δήλωσε ότι η Κέιτ δεν θα επέστρεφε στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα, αλλά η απουσία της από τη δημόσια ζωή προκάλεσε έντονες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια και ο Γουίλιαμ ήθελαν να κρατήσουν μυστικό το θέμα του καρκίνου μέχρι τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, να ξεκινήσουν τις σχολικές τους διακοπές την Παρασκευή.

«Μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και για να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά», δήλωσε η ίδια.

«Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου». Η Κέιτ δεν έχει εμφανιστεί σε δημόσια εκδήλωση από τότε που συμμετείχε μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε εκκλησιαστική λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν ηγέτες απ’ όλο τον κόσμο, όπως ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό, ενώ έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον, πολίτες στέκονταν για να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

 

Ο αδελφός της Κέιτ, Τζέιμς Μίντλετον με μια συγκινητική δημοσίευσή του στο Instagram, ανέφερε ότι «στη διάρκεια των χρόνων, έχουμε ανέβει μαζί πολλά βουνά. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε και σε αυτό μαζί σου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός Τουρκία: Βρέθηκε άλογο ζωντανό κάτω από ερείπια 21 μέρες μετά τον φονικό σεισμό

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη που δέχθηκε από τα παιδιά της όσο αναρρώνει

HerNews ka

Wimbledon: Πρόστιμο ρεκόρ στον Τζόκοβιτς που έσπασε τη ρακέτα του στο φιλέ

HerNews ka