HerNews.gr
Μόδα

Slip φόρεμα & μπότες: Ο τέλειος συνδυασμός μόδας για τα μέσα της σεζόν

Τυπικό της δεκαετίας του 1990 και δημοφιλές από την Kate Moss , το slip φόρεμα, ιδανικό για μια αβίαστα κομψή εμφάνιση, συνεχίζει να καθιερώνεται στην γκαρνταρόμπα μας το 2024. Αυτό το φόρεμα με λεπτές τιράντες, που συνοδεύεται τακτικά με σανδάλια ή γόβες, τώρα αποκαλύπτεται με μπότες, που προσφέρουν μια έντονη εμφάνιση με απλότητα για την άνοιξη.

Πώς να υιοθετήσετε τον συνδυασμό slip dress και μπότες;

Για αυτή τη σεζόν το slip dress φοριέται με μπότες. Είτε flat είτε biker , θα ολοκληρώσουν τέλεια το δεύτερο skin dress. Μια αναδρομή στις εμφανίσεις των προσωπικοτήτων που μας εμπνέουν και μια επιλογή κομματιών για να υιοθετήσουμε αυτόν τον τολμηρό συνδυασμό μόδας.

Το πουά slip φόρεμα με φλατ μποτάκια

Η Έλσα Χοσκ επέλεξε ένα λευκό slip φόρεμα διακοσμημένο με πουά το οποίο συνδύασε με φλατ μπότες και ένα oversized δερμάτινο τζάκετ. Για αξεσουάρ, το μοντέλο επέλεξε γυαλιά ηλίου και τσάντα Miu Miu σε καραμελέ αποχρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

Το πολύχρωμο slip dress με βινυλ μπότες

Για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Alexa Chung παρουσίασε ένα ποπ πράσινο φόρεμα με λευκή δαντέλα και μπότες βινυλίου που ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα.Η Alexa Chung φτάνει στην επίδειξη Rodarte κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στις 10 Φεβρουαρίου 2023

Με σχέδια &  καουμπόικες μπότες

Λάτρης του slip dress, η Emily Ratajkowski υπέκυψε στην τάση με ένα καρό φόρεμα Burberry, σε συνδυασμό με σκούρες καουμπόικες μπότες με άψογες λεπτομέρειες.Emily Ratajkowski le 2 juin 2023 à New York

Με καουμπόικες μπότες

Η Emma Goune υιοθέτησε επίσης τον συνδυασμό από καουμπόικες μπότες και slip dress , αυτή τη φορά σε σκούρα απόχρωση με κομμένες λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια τσάντα Longchamp και ένα ασημένιο κολιέ.

Η Emma Goune μετά την επίδειξη Elie Saab κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 στις 6 Ιουλίου 2022 στο Παρίσι

Με biker boots

Η Pernille Teisbaek υιοθέτησε επίσης αυτό το fashion combo συνδυάζοντας το μεταξωτό φόρεμα με biker boots. Μια εμφάνιση που ενισχύεται από ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Pernille Teisbaek devant Miu Miu lors de la Fashion Week de Paris le 4 octobre 2023

3 τρόποι για να φορέσεις ένα διάφανο φόρεμα το καλοκαίρι (χωρίς να το παρακάνεις)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φόρεμα για βάπτιση: Η Σχεδιάστρια Μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου προτείνει

Her News

Kendall Jenner: Έκανε το πιο δροσερό look για το καλοκαίρι

Her News

Ακαταμάχητα καλοκαιρινά office looks για να ξεχωρίσεις

Her News