HerNews.gr
Διεθνή

Taylor Swift: Θα πάθετε πλάκα με το εξοχικό της στις Μπαχάμες (ΦΩΤΟ)

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce πέταξαν στις Μπαχάμες για μια ρομαντική απόδραση όπου έμειναν στο πολυτελές Rosalita House στο Harbour Island.

Η πολυτελής έπαυλη δίπλα στον ωκεανό – όπου έμεινε κάποτε η Kylie Jenner το 2020 – φέρεται να κοστίζει ένα εκπληκτικό ποσό 15.000 δολάρια τη νύχτα για ενοικίαση και δεν έχει έλλειψη ανέσεων.

Η ιδιωτική βίλα που φιλοξενεί 12 άτομα διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, πισίνα, πολλές βεράντες, εκπληκτικούς κήπους, γυμναστήριο και πολλά άλλα.Σπίτι Rosalita.«Η Rosalita είναι μια εκπληκτική, ανακτορική, παραθαλάσσια βίλα στο νησί Harbour, μια παραδεισένια λωρίδα παραλίας βορειοανατολικά της Ελευθέρας, όπου απαγορεύονται τα αυτοκίνητα και η άμμος είναι ροζ», αναφέρει ο ιστότοπος.

Κρυμμένο στην πλαγιά ενός λόφου που καλύπτεται από έναν τεράστιο αμμόλοφο, το κτήμα πρόσφερε στην τραγουδίστρια του «Cruel Summer» και στον σταρ του NFL «πλήρη ιδιωτικότητα».

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν έναν προσωπικό σεφ και sous chef, έναν διευθυντή σπιτιού, τρεις μπάτλερ, τρεις οικονόμους, τρεις κηπουρούς/συντηρητές παραλίας και έναν φύλακα τα βράδια.πισίνα

Η κουζίνα του Rosalita House.Ο αστέρας της ποπ και οι tight end των Kansas City Chiefs είχαν όλα όσα χρειάζονταν για την τροπική διαμονή τους.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι πλήρως εξοπλισμένη με συσκευές ποιότητας σεφ που συμπληρώνουν τα παράκτια-σύγχρονα χαρακτηριστικά του, όπως λευκά ντουλάπια, οροφές με εμφανή δοκάρια και τοίχους με ιριδίζοντα πλακάκια. 

Το ντουλάπι είναι πλήρως εφοδιασμένο με «βασικά και μπαχαρικά» και οι σεφ ετοιμάζουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο χρησιμοποιώντας τον λαχανόκηπο του ξενοδοχείου.

Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε φαγητό στο φούρνο πίτσας, στη σχάρα με κάρβουνα ή στο γκριλ υγραερίου, ανάλογα με την κουζίνα της ημέρας και οι επισκέπτες έχουν την επιλογή να δειπνήσουν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Τραπεζαρία

ένα υπνοδωμάτιο«Ένας ελαφρύς μπουφές πρωινού που μπορείτε να απολαύσετε στον ελεύθερο χρόνο σας, ο οποίος μπορεί να αποτελείται από βρώμη, φρυγανιές, φρούτα, βραστά αυγά και μια επιλογή από μαρμελάδες στο νησί της κουζίνας από τις 7 π.μ. έως τις 10 π.μ., προετοιμασμένες από το προσωπικό μας», αναφέρει ο ιστότοπος, προσθέτοντας ότι το μεσημεριανό γεύμα συνήθως σερβίρεται “οικογενειακό” δίπλα στην πισίνα.

Εν τω μεταξύ, τα βράδια σερβίρονται κοκτέιλ πριν το δείπνο και οι επισκέπτες έχουν την επιλογή για ένα επίσημο γεύμα σε πιατέλα.

Ο μεγαλοπρεπής χώρος διαβίωσης είναι εξοπλισμένος με διακόσμηση παραλίας που ταιριάζει με πολλούς βελούδινους χώρους καθιστικού με θέα σε μια εκτεταμένη βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Το ιδιωτικό γυμναστήριο διαθέτει Peloton, σταθμό προπόνησης με βάρη, χαλάκια γιόγκα και καθρέφτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Η κύρια κατοικία έχει πέντε υπνοδωμάτια, τα τέσσερα από τα οποία έχουν king-size κρεβάτια, ενώ ο ξενώνας Palm Cottage διαθέτει μια επιπλέον σουίτα με king-size κρεβάτι. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει ιδιωτικό μπάνιο.

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Καμίλα: Πόσο πλούσια είναι και ποια είναι η κύρια πηγή εισοδήματός της;

HerNews ka

Διάσημες, σέξι και με καμπύλες: Χολιγουντιανές που έχουν ξετρελάνει κόσμο

Her News

Hailey Bieber: Μιλά για πρώτη φορά για τη “διαμάχη” της με τη Selena Gomez – «Δεν υπάρχει κανένα θέμα»

HerNews ka