HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης της χάρισε μονόπετρο – Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου, ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε στη σκηνή του J2US όπου χάρισε μια μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω…Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση απάντηση να δώσω…», ήταν η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού, με τον σκηνοθέτη να εστιάζει στο μονόπετρο που φορούσε η η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Δέσποινα Βανδή αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Ο ένας κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα».

Δείτε το απόσπασμα στο 22:00

Το μεσημέρι της Δευτέρας 8/4 ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αν το δαχτυλίδι της τραγουδίστριας έχει συμβολικό χαρακτήρα.

«Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μονόπετρο γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι για να την ευχαριστήσει για την συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που πέρασε. Εδώ λοιπόν ακούμε για παντρειές για κουμπαριές και το επιβεβαίωσε και η Δέσποινα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.«Όταν έλεγα εγώ ότι αισθάνομαι ότι θα παντρευτούν κάποια στιγμή… Παιδιά να σας πω κάτι, είναι εκείνη την στιγμή πώς νιώθεις με έναν άνθρωπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι.Νομίζω ότι βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και μακάρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο χειρουργείο για δυο επεμβάσεις – «Βράχος» δίπλα του η Δέσποινα Βανδή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγγελική Νικολούλη: Οργή για τα σεξουαλικά εγκλήματα – «Αλλάξτε το νόμο επιτέλους»

Her News b

Κατερίνα Στικούδη: “Ο γιος μου ειναι ίδιος ο άνδρας μου. Ένας πανέμορφος μπέμπης”

HerNewskl

Άγγελος Μπράτης: «Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ Καγιά μια χαρά πήγε το GNTM»

HerNews ka