HerNews.gr
Social News

Halle Bailey: Μας δείχνει το σώμα της λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιού της

Η 24χρονη Halle Bailey έδειξε το σώμα της μετά τη γέννηση του μωρού της σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram τη Δευτέρα 8 Απριλίου, τρεις μήνες αφότου ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου της Halo.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα μπικίνι σε nude απόχρωση και στη λεζάντα έβαλε το emoji μιας γοργόνας, δεδομένου του ρόλου της ως Άριελ στην ταινία “Η Μικρή Γοργόνα”.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, η Bailey γύρισε ελαφρώς στο πλάι καθώς συνέχισε να διαμορφώνει το beach-ready look της με ελάχιστο μακιγιάζ και χαλαρές μπούκλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Bailey (@hallebailey)

Η Halle Bailey και ο φίλος της DDG , 26 ετών, ανακοίνωσαν τη γέννηση του γιου τους μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram στις 7 Ιανουαρίου που δείχνει ένα μικροσκοπικό χέρι με ένα χρυσό βραχιόλι που φέρει το όνομα “Halo”.

«Αν και είμαστε λίγες μέρες στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου.. καλώς ήρθες στον κόσμο φωτοστέφανο μου,ο κόσμος θέλει απεγνωσμένα να σε γνωρίσει», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Bailey (@hallebailey)

Την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε και τα 24α γενέθλιά της με την οικογένειά της στην Αγία Λουκία. Η Halle Bailey δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, συμπεριλαμβανομένης μιας γλυκιάς εικόνας της κάθεται με τον DDG και τον Halo στο νερό στην παραλία.

Νωρίτερα στο ταξίδι της, η Halle Bailey δημοσίευσε μια άλλη ανάρτηση καρουζέλ καθώς γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της. 

“Αυτό είναι 24”, έγραψε στη λεζάντα καθώς φαινόταν σε μια φωτογραφία να κουβαλάει το Halo ενώ ήταν καλυμμένη στη λάσπη. Σε άλλη μια χαριτωμένη λήψη, ο μικρός φιλούσε τη μητέρα του στο μάγουλο.

Halle Bailey: Ο σύντροφός της αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη της «απλώς συνέβη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ρομέν Γαβράς

HerNews ka

Σταμάτης Γονίδης: “Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά…”

Her News b

Χριστίνα Μπόμπα: Έξοδος από το μαιευτήριο

Her News