HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία του γιού της Rocky από τις διακοπές τους

Μετά την επιστροφή από την περιοδεία Blink-182 του πατέρα του Travis Barker στην Αυστραλία, ο μικρός Rocky και η οικογένειά του κατευθύνθηκαν στο Turks and Caicos με τους υπόλοιπους Kardashian-Jenners για τις ανοιξιάτικες διακοπές.

Σε μια χαριτωμένη ανάρτηση στο Instagram, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία της να κρατά το 5 μηνών γιό της καθώς κολυμπούσαν σε μια πισίνα.

Άλλες φωτογραφίες έδειχναν την Kourtney να απολαμβάνει την παραλία, να τρώει μια πλήρη ποικιλία από τηγανίτες και να απολαμβάνει τα ηλιοβασιλέματα.

ένα πόδι μωρού που αιωρείται πάνω από το νερό της πισίναςΕνώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Καραϊβική, η Kourtney κορόιδεψε επίσης την περίφημη κατάρρευση της αδερφής της Kim Kardashian όταν έχασε το διαμαντένιο σκουλαρίκι της στον ωκεανό.

Η kourtney Kardashian στη σκιά μπροστά στο ηλιοβασίλεμα«Το διαμαντένιο σκουλαρίκι μου έπεσε στον ωκεανό και έφυγε»,  έγραψε η Kourtney, δίπλα σε  μια φωτογραφία της να φοράει ένα μπικίνι και να κολυμπά  το Σαββατοκύριακο.

Η λεζάντα ήταν μια κλήση πίσω σε ένα επεισόδιο της 6ης σεζόν του “Keeping Up With the Kardashians”, όταν η Kim έχασε ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι αξίας 75.000 δολαρίων αφού ο τότε φίλος της Kris Humphries την πέταξε στον ωκεανό.Η kourtney Kardashian στον ωκεανό«Το σκουλαρίκι μου χάθηκε!» φώναξε στο επεισόδιο του 2011 πριν αρχίσει να κλαίει. «Το διαμαντένιο σκουλαρίκι μου έπεσε στον ωκεανό!»

Η Kourtney τότε απάντησε ξερά: «Kim, υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν».

Όταν η Kourtney δεν ήταν απασχολημένη με το να κοροϊδεύει την αδερφή της, πήρε μια σοβαρή στιγμή για να σκεφτεί το «προσαρμοζόμενο» σώμα της μετά τον τοκετό από τότε που γέννησε το πρώτο παιδί της με τον Travis Barker.

Ο τράβις κράχτης αγκάλιαζε το μωρό του και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η kourtney Kardashian βγάζει εσώρουχα«Το σώμα σου είναι όμορφο σε όλα τα στάδια», έγραψε η Kourtney πάνω από μια φωτογραφία της με μπικίνι. «Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς λάμπουμε και μεγαλώνουμε, μετά τον τοκετό καθώς θεραπευόμαστε και συρρικνωνόμαστε, και μετά αυτή την περίοδο βρίσκω πιο δύσκολη καθώς το σώμα μας προσαρμόζεται ακόμα».

«Η πίεση που μας ασκείται για να ανακάμψουμε όταν όλα είναι καινούργια και διαφορετικά δεν είναι ρεαλιστική», συνέχισε η Kourtney.

Και κατέληξε: «Η ζωή είναι όμορφη, είσαι όμορφη. Μια μικρή υπενθύμιση (και για μένα)».

Kourtney Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία της με το θήλαστρο – «Έτσι είναι η ζωή»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για τον χαμό του 36χρονου Αντώνη: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ»

HerNews ka

Ιωάννα Σιαμπάνη: “Δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου”

HerNewskl