HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κάνουν «comeback» στο Netflix με δυο αναπάντεχες εκπομπές

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στα πρώτα στάδια παραγωγής δύο νέων έργων στο Netflix, όπως αποκάλυψε το Page Six.

Το ζευγάρι, το οποίο υπέγραψε συμφωνία με την πλατφόρμα το 2020 κάτω από το έμβλημα της Archewell Productions, εργάζεται σε έργα που υπάγονται στις κατηγορίες lifestyle και αθλητισμού.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά που θα γιορτάζει «τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας».

Η Μέγκαν Μαρκλ χαμογελά.Η Leah Hariton – η οποία παρήγαγε την εκπομπή μαγειρικής της Selena Gomez, “Selena + Chef” – θα είναι η showrunner.

Η δεύτερη σειρά θα επικεντρωθεί σε ένα από τα αγαπημένα αθλήματα του Χάρι: το πόλο.

Το άτιτλο έργο γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο US Open Championship Polo στο Wellington της Φλόριντα, και αναμένεται να παρασύρει τους θεατές στα παρασκήνια του λαμπερού παιχνιδιού που παίζεται έφιππος.

Τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρο δεν θα πρωταγωνιστήσει στο σόου, αλλά αναμένεται να κάνει καμέο.

Πηγές είπαν προηγουμένως ότι η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να ευθυγραμμιστεί με επιχειρηματίες του τρόπου ζωής όπως η Τζοάνα Γκέινς και η Γκουίνεθ Πάλτροου.«Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, νομίζω ότι η Μέγκαν θα αντιμετωπίσει τη Μάρθα Στιούαρτ, τη Γκουίνεθ Πάλτροου και την Ίνα Γκάρτεν και θα τους παίξει στο δικό τους παιχνίδι», είπε ένας από τους γνώστες της βιομηχανίας.

Το πρώτο έργο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix, “Harry & Meghan”,  παρακολούθησαν περισσότερα από 81 εκατομμύρια νοικοκυριά τις πρώτες τρεις εβδομάδες στην πλατφόρμα τον Δεκέμβριο του 2022.

Ωστόσο, η Rachel Richardson, συγγραφέας του ενημερωτικού δελτίου Highly Flammable trends, προειδοποίησε ότι η Μέγκαν θα πρέπει να είναι εξίσου ειλικρινής στα επερχόμενα έργα της, εάν θέλει να ανταγωνιστεί τους μεγιστάνες του lifestyle.

«Ο λόγος που η Μάρθα, η Τζοάνα και η Γκουίνεθ το έχουν συνθλίψει είναι επειδή άφησαν τους θεατές στους πιο ιδιωτικούς τους χώρους και μοιράστηκαν τα μεγαλύτερα μυστικά τους», είπε προηγουμένως.Meghan Markle«Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί στην αρένα του τρόπου ζωής και όσοι πετυχαίνουν τείνουν να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν όλη τους τη ζωή», πρόσθεσε ο Richardson.

«Στο “Harry & Meghan” και τη συνέντευξη στην Όπρα , η Μέγκαν άφησε τις κάμερες να καταγράψουν ορισμένες πτυχές της ιδιωτικής της ζωής. Αλλά για να κάνει μια επιτυχημένη εκπομπή στον τρόπο ζωής, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να ανοίξει την πόρτα μέχρι το τέλος».

Πιο πρόσφατα, η μητέρα δύο παιδιών υπέγραψε μια νέα συμφωνία podcast  με τη Lemonada Media και ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μια νέα μάρκα lifestyle, την American Riviera Orchard.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν συνεργασία «έκπληξη» με τις Καρντάσιανς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φοίβος: Υπογράφει NFT από ατόφιο χρυσάφι

Her News

MadWalk 2021: Η Τάμτα στην παρουσίαση το closing act του show

Her News

«ΤΖΟΡΝΤΑΝ» με τη Μαρία Κορινθίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη – Η θεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις

Her News