HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια «έκπληξη» που θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής επιτροπής

Το πρωί της Παρασκευής 12/4 ο Γιάννης Ντάφλας αποκάλυψε μέσω της εκπομπής «Breakfast@Star» ποιο πρόσωπο θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής επιτροπής στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Το πρόσωπο που θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής επιτροπής θα είναι μια τραγουδίστρια η οποία είχε συμμετάσχει στην Eurovision γράφοντας ιστορία!

Πρόκειται φυσικά για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία εκπροσώπησε το 2005 τη χώρα μας με το τραγούδι «My Number One» και κατάφερε μάλιστα να μας χαρίσει την πρώτη θέση, την μοναδική νίκη της Ελλάδας μέχρι σήμερα στη Eurovision.

Έλενα Παπαρίζου: Το μήνυμα για την Eurovision, λίγο πριν τον ελληνικό  τελικό!Η Έλενα Παπαρίζου επιλέχθηκε από την ΕΡΤ στις 22 Ιανουαρίου 2005 για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2005, πρόταση την οποία δέχτηκε.

Επιλέχθηκαν συνθέτες και γράφτηκαν 4 τραγούδια για την Έλενα, η οποία τα τραγούδησε στον εθνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού. Τα τραγούδια ήταν τα εξής: “My Number One”, “Let’s Get Wild”, “The Light in Our Soul” και “OK”. Τελικά, το τραγούδι “My Number One” ψηφίστηκε από το κοινό με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα.

Το υποψήφιο τραγούδι “The Light in Our Soul” αποκλείστηκε, επειδή διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο. Αργότερα, ηχογραφήθηκε και η ελληνική εκδοχή του τραγουδιού με τον τίτλο “Το Φως Στην Ψυχή”. Η Έλανα Παπαρίζου με το τραγούδι “My Number One” εκπροσώπησε τελικά την Ελλάδα και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, φέρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία το διαγωνισμό στην Αθήνα.Στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο ήδη έχει καταφέρει να γίνει viral παγκοσμίως, με τους ξένους να εκδηλώνουν από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιασμό τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαρίνα Σάττι πριν από μερικές ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με μια από τις πιο σημαντικές απώλειες της ζωής της, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της, με αποτέλεσμα να “παγώσουν” για λίγες ημέρες οι πρόβες της αλλά και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω της εκπομπής «Breakfast@Star» η Μαρίνα Σάττι θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της για την Eurovision και η πρώτη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15/4.

Μαρίνα Σάττι: Εντυπωσιάζει στην Ευρώπη με την unplugged έκδοση του “ZARI”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κοραλία Καράντη: «Είμαι Ελληνίδα μάνα. Ο γιος μου είναι 27 ετών και του λέω ακόμα τα κλασικά»

Her News

Φαίη Σκορδά: “Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι και σας αγαπώ πολύ”

HerNewskl

Παντελής Τουτουντζής: “Όταν επιστρέφουμε σπίτι αφήνουμε τα κινητά μας”

Her News