HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για την υγεία του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» τις τελευταίες εβδομάδες, έπειτα από ανακοπή καρδιάς και έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του στο J2US και δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η σημερινή ημέρα, Δευτέρα 15 Απριλίου, είναι πολύ κρίσιμη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς οι γιατροί θα αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν στην τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Η τραχειοσοτομία έχει γίνει εδώ και καιρό στον Δημήτρη Κόκοτα και όπως δήλωσε η Ματίνα Παγώνη, δήλωσε ότι η σύζυγος του τραγουδιστή, ζήτησε να μην βγαίνουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του παρά μόνο όσα η ίδια θέλει να επικοινωνήσει.Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή δήλωσε:

«Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά», είπε η αδερφή του στο Live News.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε στις τηλεοπτικές εμφανίσεις μέσα από το μουσικό σόου just the 2 of us. Στις πρόβες για την εβδομαδιαία εμφάνισή του ένιωσε μία αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στους συνεργάτες του.Για 8 λεπτά ο Δημήτρης έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατάφερνα να τον επαναφέρουν. Από τότε, για τον γνωστό τραγουδιστή έχει αρχίσει η μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Στην τελευταία του συνέντευξη πριν από την περιπέτεια της υγείας το, μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή. Δηλαδή είμαι σε φάση να βγάλω καινούριο τραγούδι», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

Όπως και για την απόφασή του να απέχει για χρόνια από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

«Ήταν δική μου επιλογή. Να μην παίζω στην τηλεόραση, να μην βγαίνω συχνά ή και καθόλου. Αν δεν έχεις να πεις κάτι».

Σύμφωνα με τους γιατρούς από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει νέα προσπάθεια να αποσωληνωθεί, με τις δύο προηγούμενες να μην έχει ανταποκριθεί ο οργανισμός του.

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν έχει αλλάξει κάτι» – Τι λέει η σύζυγός του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vintage Stories: «Ταξίδι» σε άγνωστες ιστορίες από την εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά»

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με δημοσιογράφους πριν τη πρεμιέρα

Her News

Άγγελος Μπράτης: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν, αν γράφετε το όνομά μου σωστά τότε όλα είναι μια χαρά»

Her News