HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Zendaya: Η νέα της ταινία «ανάβει» τη θερμοκρασία – Παιχνιδιάρικη & γεμάτη σεξουαλική ένταση

Η Zendaya κάνει μια τολμηρή δήλωση στο Χόλιγουντ, με στόχο να καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς του.

Μετά τη βράβευσή της με Emmy για το «Euphoria», τώρα προκαλεί βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο της στο «Challengers» , την τελευταία της ταινία.

Οι πρώτες κριτικές από τους κριτικούς που έχουν δει την ταινία είναι ομόφωνες σε δύο μέτωπα: Η Zendaya προσφέρει την ερμηνεία της καριέρας της και η ταινία είναι ιδιαίτερα προκλητική.

Σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino , το «Challengers» κερδίζει υψηλούς επαίνους που θυμίζουν την αναγνωρισμένη δουλειά του στο «Call Me By Your Name». Το IGN το χαρακτηρίζει ως «ένα από τα πιο σέξι και συναρπαστικά δράματα του 2024», επισημαίνοντας τις ξεχωριστές ερμηνείες των Mike Faist, Zendaya και Josh O’Connor.

Η Telegraph προχωρά παραπέρα, χαρακτηρίζοντάς την «η πιο συναρπαστική ταινία της χρονιάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Τι άλλο έχει ειπωθεί για τους «Challengers»;

Η κριτικός Nadine Whitney δημιουργεί μια συναρπαστική σύνδεση μεταξύ του τένις και του αισθησιασμού.

«Ο Luca Guadagnino κάνει το τένις αναμφισβήτητα σαγηνευτικό. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι τόσο ερωτικά φορτισμένο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ηθοποιοί, σούπερ μόντελ και διασημότητες παντρεύονται τενίστες», έγραψε.

Ο Ντέιβιντ Ρούνεϊ του Hollywood Reporter περιγράφει το «Callengers» ως «έξυπνο, αισθησιακό και φορτισμένο με σεξουαλική ένταση», υποστηρίζοντας ότι είναι η πιο απολαυστική ταινία του Guadagnino μέχρι σήμερα. Η συναίνεση στις πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης επιβεβαιώνει ότι η νέα ταινία της Zendaya θα πυροδοτήσει τις οθόνες με τη φλογερή της παρουσία.Challengers, η νέα κίνηση με πρωταγωνίστρια τη Zendaya.Η υπόθεση του «Challengers» περιστρέφεται γύρω από τον ανταγωνιστικό κόσμο του επαγγελματικού τένις, όπου η Tashi (Zendaya) , μια παίκτρια που έγινε προπονητής, μεταμορφώνει τον σύζυγό της Art (Faist) σε πρωταθλητή Grand Slam. Μέσα σε ένα σερί ήττας, η Tashi μπαίνει στην Art in a Challenger event όπου αντιμετωπίζει τον Patrick (O’Connor), τον πρώην φίλο και καλύτερο φίλο της Tashi, προσθέτοντας επίπεδα πολυπλοκότητας στις σχέσεις τους.

Zendaya: Έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της μέχρι τώρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Maestro: Από σήμερα «ταξιδεύει» σε όλη την υφήλιο μέσω Netflix

HerNews ka

Gossip Girl: Γιατί αξίζει να το δείτε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει;

Her News

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά με τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο

Her News