HerNews.gr
Ψυχαγωγία

«American Horror Story: Delicate»: Δείτε την Kim Kardashian να φιλιέται με την Emma Roberts

Η Kim Kardashian και η Emma Roberts έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα στο επεισόδιο της Τετάρτης στο “American Horror Story: Delicate”.

Στη σκηνή, ο χαρακτήρας της Kardashian, η δημοσιογράφος Siobhan Corbyn, καθόταν με την Anna Victoria Alcott της Roberts στο κοινό στα Όσκαρ όταν η φανταστική ηθοποιός ανακοινώθηκε ως μία από τις νικήτριες.

«Συγχαρητήρια», είπε απαλά η Kim Kardashian στην Emma Roberts, η οποία χαμογέλασε καθώς το πλήθος την χειροκροτούσε.Η Kim Kardashian και η Emma Roberts φιλιούνται στο "American Horror Story"Στη συνέχεια, οι δυο τους έκλεισαν τα μάτια πριν η Kim Kardashian σκύψει για να φιλήσει την Emma Roberts.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η Kardashian διέκοψε το φιλί για να σηκωθεί και να χειροκροτήσει ενώ έβαλε το χέρι της στην πλάτη της εγκύου Roberts και την προέτρεψε να πάει να παραλάβει το βραβείο της στη σκηνή.

«Πήγαινε να πάρεις αυτό το υλικό, μωρό μου», είπε.Η Kim Kardashian και η Emma Roberts φιλιούνται στο "American Horror Story"Ωστόσο, η ομιλία της Roberts εκτροχιάστηκε όταν τα νερά της έσπασαν μετά από συσπάσεις στο κόκκινο χαλί και στη μέση της τελετής.

Το οικείο φιλί είχε προηγουμένως φανεί σε ένα τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της 12ης σεζόν της σειράς ανθολογίας τρόμου.

Το teaser έδειξε επίσης την Roberts να αποκαλεί την Kardashian «τέρας», στο οποίο η σταρ του reality απάντησε ότι είναι «πολύ χειρότερη».

Η Kardashian έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά στο πρώτο μέρος του “Delicate”, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Emma Roberts έκτοτε άρχισε να συνεργάζεται με την Kim Kardashian, λέγοντας στο «Extra» τον Ιανουάριο ότι  είναι «επαγγελματίας».

«Είναι ένα από τα πιο προετοιμασμένα άτομα με τα οποία έχω δουλέψει ποτέ, και είναι απλά ψύχραιμη. Την αγαπώ», είπε η Emma Roberts.

Μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για το φιλί με την Kim στην κάμερα, αστειευόμενη ότι είχε το lip gloss της «σε όλο» το πρόσωπό της μετά.

Kim Kardashian: «Ταράζει» τα νερά με τη νέα της συλλογή μαγιό – Πιο sexy από ποτέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι το life coaching ; 

Her News b

Rosalia: Μίλησε άπταιστα ελληνικά στη συναυλία της στην Αθήνα και αποθεώθηκε – VIDEO

Her News

6 LGBTQ+ σειρές για παρακολούθηση αυτή τη στιγμή στο Netflix

HerNews ka