HerNews.gr
Ζώδια

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός Ταύρου

Καθώς η εποχή του Κριού πλησιάζει στο τέλος της, η σεζόν του Ταύρου ξεκινά. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, ωστόσο, που ευθυγραμμίστηκε με την εαρινή ισημερία, η βασιλεία του Ταύρου έρχεται στα μισά της εποχής.

Ένα σταθερό ζώδιο στην αστρολογία, ο Ταύρος δεν είναι ένα ζώδιο που είναι επιρρεπές σε αλλαγές, αλλά χαρακτηρίζεται από τη σταθερή του φύση. Σε γενικές γραμμές, θα εμφανιζόταν ως κάποιος που είναι πολύ προσγειωμένος, πολύ πιστός και πολύ αξιόπιστος.

Δεν χρειάζεται να έχετε τον Ταύρο στο ζώδιο του ήλιου σας (το ζώδιο των γενεθλίων σας) για να ταυτιστείτε με το ζώδιο. Οποιοσδήποτε γεννήθηκε με τον αστερισμό του Ταύρου σε μια «μεγάλη τριάδα» του γενέθλιου χάρτη του, γνωστή και ως τοποθέτηση στον ήλιο του, που αντιπροσωπεύει το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν ο ήλιος όταν γεννήθηκαν.

Το φεγγάρι τους , το οποίο αντιπροσωπεύει τον αστερισμό στον οποίο βρισκόταν η σελήνη τη στιγμή της γέννησής τους ή την ανάπτυξή τους , που αντιπροσωπεύει το ζώδιο που βρισκόταν στον ανατολικό ορίζοντα όταν γεννήθηκαν – θα έχει μια ισχυρή επιρροή στη ζωή τους. Αυτές οι ιδιότητες του Ταύρου θα είναι … πολύ κοντά στην επιφάνεια όσον αφορά τη δομή της προσωπικότητάς σας.Αστερισμός Ταύρου.Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και τους περισσότερους και λιγότερο συμβατούς συντρόφους του.

Το 2024, η εποχή του Ταύρου θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου και θα τελειώσει στις 20 Μαΐου, όταν ο ήλιος θα μεταβεί στους Διδύμους. Η ημερομηνία έναρξης διαφέρει από την εποχή του Ταύρου του 2023, η οποία διήρκεσε από τις 20 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ταύρου;

Τους αρέσει όταν τα πράγματα είναι σταθερά, όταν τα πράγματα είναι αξιόπιστα και συνεπή. Αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά είναι επίσης αυτά που δίνουν στον ταύρο τη φήμη ότι μπορεί να εκληφθεί ως «πεισματάρης» ή «σκληρό καρύδι».

Υπάρχει λόγος για την εμμονή τους. Προέρχεται από ένα μέρος προτίμησης και ότι δεν θέλουν να αισθάνονται αναγκασμένοι να τους αφαιρέσουν κάτι που ξέρουν ότι τους αρέσει. Αν ξέρουν ότι τους αρέσει να πάνε σινεμά την Κυριακή, τότε γιατί να πάμε την Παρασκευή το βράδυ; Γιατί να το αλλάξουμε αυτό; Υπάρχει μια μέθοδος σε αυτή την τρέλα.

Εκτός από τη λαχτάρα για σταθερότητα, όσοι έχουν τον Ταύρο στο ζώδιό τους είναι πολύ συνδεδεμένοι με τον φυσικό υλικό κόσμο. Οι Ταύροι είναι πολύ αφοσιωμένοι στη φυσική και σωματική τους κατάσταση. Είναι πολύ αισθησιακοί και… είναι πραγματικά συνδεδεμένοι με τις αισθητηριακές τους εμπειρίες. Ως εκ τούτου, τα ζώδια του Ταύρου παίρνουν πολύ σοβαρά τη σωματική ευεξία και τις… ανέσεις τους.Ποια ζώδια είναι πιο συμβατά με τον Ταύρο;

Τα πιο συμβατά ζώδια για τον ταύρο είναι τα άλλα ζώδια της Γης, Παρθένος και Αιγόκερως. Όλα τα ζώδια της Γης μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό σχετικά με το να θέλουν τα πράγματα να είναι … αληθινά και ριζωμένα στην πραγματικότητα σε αντίθεση με … «βασισμένα στο συναίσθημα« … ή μόνο στο πάθος. Εξαιτίας αυτού, ο Ταύρος έχει μια ισχυρή σύνδεση με τα άλλα ζώδια της Γης που μοιράζονται επίσης αυτή τη… γειωμένη ευαισθησία.

Ποια ζώδια είναι λιγότερο συμβατά με τον Ταύρο;

Όταν πρόκειται για ζώδια που γεννήθηκαν κάτω από άλλα στοιχεία, τα ζώδια της Φωτιάς του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη και τα ζώδια του Αέρα των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου είναι τα λιγότερο συμβατά με τον Ταύρο. Μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις με τη φωτιά και τον αέρα. Η φωτιά είναι… αυθόρμητη. Κινείται πολύ προς το πάθος του, προς τη θέλησή του, προς τις επιθυμίες του.

Όσο για τα ζώδια του Αέρα, είναι πολύ πιο θεωρητικά, διανοητικά και εύθυμα από ό,τι θα προτιμούσε ο σταθερός Ταύρος.

Και τα δύο αυτά στοιχεία, τα ζώδια του αέρα και τα ζώδια της Φωτιάς, δεν είναι πραγματικά αγκυρωμένα με τον ίδιο τρόπο όπως οι Ταύροι, γεγονός που καθιστά λίγο πιο δύσκολο για τον Ταύρο να μπορεί να συνδεθεί μαζί τους.

Sorry not sorry: 3 ζώδια που προτιμούν “να πεθάνουν” παρά να ζητήσουν συγγνώμη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιo: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Αυτά τα 4 ζώδια ερωτεύονται πολύ γρήγορα και εύκολα

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μαρτίου

Her News