HerNews.gr
Μόδα

Τι πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας

Οι γυναίκες συνηθίζουν να κρατούν τεράστιες ή μικροσκοπικές τσάντες που αν τις ανοίξεις θα επλαγείς. Ή θα είναι άδειες, ή ασφυκτικά γεμάτες με τελείως άχρηστα αντικείμενα. Το θέμα είναι ότι ξέρουμε τι πρέπει να έχουμε μέσα στην τσάντα μας;

Στην εποχή που διανύουμε κάτι που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα είναι το αντισηπτικό. Σε οποιαδήποτε μορφή, είτε υγρή είτε σε μαντηλάκια. Μπορεί να είμαστε ανοιχτά και να βγαίνουμε έξω αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ και πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις και να προσέχουμε.

Λίγη ζάχαρη ή αλάτι. 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να έχουμε κατα νου τις ορμόνες μας. Αν νιώσεις ότι ζαλίζεσαι και ότι έχεις υπόταση βάλε λίγο αλάτι στο δάχτυλό σου και απευθείας θα νιώσεις καλύτερα. Αν νιώσεις την οποιαδήποτε υπογλυκεμία, κάνε το αντίστοιχο με ζάχαρη.

Σερβιέτες

Αχ αυτές οι σερβιέτες. Πέτρα να σηκώσεις θα βρεις και από μία. Η περίοδος είναι μια συνθήκη που δεν ξέρουμε πως και πότε θα μας βρει. Είναι σίγουρο ότι όλες οι γυναικείες τσάντες κρύβουν αρκετές από αυτές. Εκτός από εσένα μπορεί να σου ζητηθεί να δώσεις σε κάποια φίλη, γνωστή ή συνάδελφο. Έχε μία ή δύο στην τσάντα σου καλού – κακού..

Στυλό

Δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος για να κουβαλάς μαζί σου ένα στυλό. Μπορεί να έχουμε το κινητό μας και να γράφουμε τα πάντα εκεί αλλά σαν το στυλό και το χαρτί δεν είναι τίποτα. Ακόμα και για τα ψώνια του σουπερ μάρκετ, ο παλιός πατροπαράδοτος τρόπος είναι ο σύνηθες. Το χαρτί δεν χρειάζεται φόρτιση, το κινητό όμως μπορεί να σε εγκαταλείψει. 

Προφυλακτικό

Δεν είναι ντροπή. Το να προστατεύεις εσύ την υγεία σου είναι το υπέρτατο αγαθό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί σε μια έξοδο. Αν θέλουμε να κάνουμε σεξ και ο άλλος δεν έχει έρθει προετοιμασμένος, εσύ είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Το προφυλακτικό δεν είναι αντρικό “αξεσουαρ” αλλά όλων μας. Πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου προφυλακτικό. Μην το αγνοείς!

 

Νεότερα Άρθρα

Τάσεις σε μπικίνι & μαγιό: Ποια θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024;

HerNews ka

Clogs: Ποιος ειναι πιο στυλάτος τρόπος να τα φορέσουμε την άνοιξη;

HerNewskl

Styling tips που θα κάνουν κάθε σύνολο σου να φαίνεται ακριβό

Her News