HerNews.gr
Ελλάδα

Νίκος Βέρτης: Ανακοίνωσε άνοιγμα του ΥΤΟΝ πριν τις επίσημες κυβερνητικές εξαγγελίες

Σε βιαστική κίνηση φάνηκε τελικά πως προχώρησε ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος χθες ανακοίνωσε πως από τις 2 Ιουλίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων θα επιστρέψει στη σκηνή του YTON.

Πρόκειται για μία ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε ένα 24ωρο πριν από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και πριν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το άνοιγμα των κλειστών χώρων για εμβολιασμένους.
Οι σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης δεν αφορούσαν το άνοιγμα των κλειστών χώρων, αλλά τα προνόμια των εμβολιασμένων, δίνοντας έμφαση στους νέους ηλικίας 18-25 ετών. Αν δεν εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών, είναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο το να υπάρξουν ελευθερίες που είχαμε προ Covid. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

O Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε πως ανοίγει το ΥΤΟΝ χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης ή το ποσοστό του κόσμου που θα φιλοξενήσει σε αυτό.

Aπό το ρεπορτάζ για το άνοιγμα των κλειστών χώρων προκύπτει πως για τους εμβολιασμένους, θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς περιορισμούς σε θεάματα. Παράλληλα, τα καταστήματα με εσωτερικούς χώρους θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αν θα φιλοξενήσουν 100% του δυναμικού τους ή το «μεικτό» σύστημα με 50% του κόσμου.

Ο ίδιος καλλιτέχνης και επιχειρηματίας είχε προχωρήσει το περσινό καλοκαίρι στην πρωτόγνωρη κίνηση να ανοίξει το μαγαζί που νοικιάζει στη Θεσσαλονίκη στις 7 το απόγευμα, κάτι που είχε αρκετές αντιδράσεις από τα Μέσα και τους χρήστες στα social media.

Οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των κλειστών χώρων διασκέδασης αναμένονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, με τις πληροφορίες να λένε πως θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και φυσικά το πρώτο μέλημα είναι ο εμβολιασμός της κοινότητας.

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Βροχές με θερμοκρασία στους 19 βαθμούς – Νέα αλλαγή του σκηνικού

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Φωφώ Καλύβα

HerNews ka

Ελένη Μπούκη: Έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για τους νέους υποψηφίους – Η ανάρτησή της

HerNews ka