HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

La Casa de Papel: Θα έχει συνέχεια;

Το La Casa de Papel» ο τελευταίος κύκλος της αγαπημένης σειράς έκανε πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,  Από ότι φαίνεται όμως θα υπάρξει και συνέχεια καθώς η σειρά ολοκληρώνεται σε δύο μέρη, όπως ανακοίνωσε το Netflix με teaser τρέιλερ.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν με το επίσημο trailer, η τελευταία σεζόν θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη για να έχουμε και πιο πολύ αγωνία.

Ο Τόμος Α  επέστρεψε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και ο Τόμος Β στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel» ολοκληρώθηκαν μέσα στον Μάιο και όσοι παρακολουθούν την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά δεν βλέπουν την ώρα να μάθουν πώς τελειώνουν όλα, καθώς ήδη το πρώτο μέρος της τελευταίας season μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Σε παλαιότερη ανακοίνωση που είχε κάνει επίσημα το Netflix είχε γίνει γνωστό πως τα γυρίσματα  πραγματοποιήθηκαν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν La Casa de Papel οι: Ούρσουλα Κορμπέρο (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι).

 

Όλοι οι φανατικοί θαυμαστές αναμένουμε τα τελευταία 5 επεισόδια που κάτι μου λέει ότι θα είναι συνταρακτικά.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που φωτίζει την αθέατη πλευρά της JLo

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κακώς έγινε τόσο θέμα η δήλωση του Σάκη Αρσενίου, δεν είχε κακή πρόθεση»

Her News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω κουραστεί να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα»

HerNews ka