HerNews.gr
Beauty

Τάσεις μακιγιάζ φθινόπωρο-χειμώνας 2021

Ήρθε το φθινόπωρο λοιπόν! Αλλάζουμε σεζόν, αλλάζουμε στυλ! Για αυτό και συνομιλησα με την Νάνσυ Μαντζούκη, η οποια ειναι επαγγελματίας Make-up Artist για να σας πούμε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ για φθινόπωρο-χειμώνα 2021. 

Ας δούμε, λοιπόν τις τάσεις του μακιγιάζ για φθινόπωρο και χειμώνα για το 2021!
Φέτος και πάλι θα κυριαρχήσουν τα πάντα! Χωρίς περιορισμούς!

Δυναμικά λουκ με εντάσεις σε ματιά αλλά και χείλη! Ας τα δούμε, λοιπόν ένα προς ένα!

Αγαπημένο μακιγιάζ, όπως πάντα, Smokey eyes! Το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε! Δείξτε την δύναμη σας, λοιπόν, τονίζοντας τα μάτια με καφέ, μπλε, πράσινες ή ακόμα και μαύρες σκιες! Δεν ξεχνάμε ποτέ να τονίζουμε τα φρύδια μας με όποιον τρόπο επιθυμούμε!

Άλλο ένα υπέροχο στυλ που κυριάρχησε στις πασαρέλες για φέτος είναι τα τονισμένα με eyeliner ματιά! Είτε στο άνω βλέφαρο είτε στο κάτω! Τολμηρό και τέλειο! Μαύρο ή με χρώμα τραβάει πάντα τα βλέμματα όπου κι αν είστε!

Κάτι άλλο που σιγά σιγά το βλέπουμε όλο και περισσότερο και μας αρέσει πολύ είναι το “no Make-up” make-up! Ανάλαφρη στρώση foundation στο πρόσωπο και πολλές φορές συνδυάζοντας το με ιριδίζουσες πούδρες! Το αποτέλεσμα είναι διάφανο με γυαλάδες και το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο όλη μέρα! Τολμήστε το, ειδικά εσείς που έχετε κανονική προς ξηρή επιδερμίδα!

Και επειδή χειμώνας χωρίς λάμψη δεν γίνεται, έρχομαι εγώ να σας πω ότι το glitter και οι γυαλιστερες σκιές θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας! Glittery eyes λοιπόν! Σκιές όλο glitter σε όποια απόχρωση επιθυμείτε για να λάμψετε με την παρουσία σας, όπου κι αν πάτε! 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Νεότερα Άρθρα

Κλέλια Ανδριολάτου: Υιοθέτησε το γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει σε κοντά νύχια

HerNewskl

Τα μυστικά περιποίησης της Anne Hathaway

Her News

Body butter: Η ενυδατική κρέμα που χρειάζεστε μετά το καλοκαίρι!

HerNewskl