HerNews.gr
Μόδα

Αγίου Βαλεντίνου: Αν δεν φορέσεις τώρα κόκκινο, τότε πότε;

red

Το φλογερό κόκκινο έχει την τιμητική του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε είστε σε σχέση ή singles φορέστε το κόκκινο χρώμα τιμώντας την πιο ερωτική μέρα του χρόνου και δημιουργώντας μοναδικές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα. 

Τι μπορείς όμως να φορέσεις ανάλογα με το στυλ σου και την περίσταση;

Κόκκινο φόρεμα

Το κλασσικό κόκκινο φόρεμα, είναι η καλύτερη λύση, αν έχεις προγραμματίσει ένα όμορφο δείπνο με την σχέση σου. Είναι η πιο θηλυκή και sexy επιλογή, που θα αρέσει τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφό σου. Επέλεξε ένα κολλητό , μίντι, κόκκινο φόρεμα. Συνδύασε το ιδανικά με χρυσά διακριτικά κοσμήματα. Στο πανοφώρι σου και στα υποδήματα, μπορείς να επιλέξεις ουδέτερες, nude αποχρώσεις για ένα πιο ήσυχο και chic αποτέλεσμα. Αν είσαι τολμηρή, δοκίμασε ένα total red outfit. Πρόσεξε όμως, τα κόκκινα θα πρέπει να ταιρίαζουν μεταξύ τους. 

dress

Κόκκινη ολόσωμη φόρμα 

Αν πρόκειται να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με την σχέση σου ή και με τους φίλους σου το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου, η κατάλληλη επιλογή είναι η κόκκινη ολόσωμη φόρμα. Θα κολακεύει το σώμα σου, θα φαίνεται επίσημο αλλά ταυτόχρονα θα σου δίνει και την άνεση που θέλεις. Για να μην σου φαίνεται μονότονη η επιλογή αυτή, επέλεξε ένα ιδιαίτερο κόψιμο. Συνδύασε την ανάλογα με το μήκος της, με μποτάκια, ή με ψηλά πέδιλα.

olosomi

Κόκκινο σετ

Αν θέλεις να κρατήσεις το mood της γιορτής των ερωτευμένων από το πρωί έως το βράδυ που θα είσαι έξω είτε για διασκέδαση είτε για δουλειές και βόλτες , σου έχουμε την λύση. Συνδύασε κόκκινη μπλούζα με κόκκινο παντελόνι και ίσια παπούτσια. Αυτά μπορούν να είναι είτε sneakers , είτε χαμηλά ankle boots, είτε oxfords. Φρόντισε να βάλεις αξεσουάρ που θα κρατήσουν το στυλ σου όλη μέρα, όπως μια ωραία και ιδιαίτερη ζώνη. 

set

Extra επιλογή 

Αν δεν θέλεις να φορέσεις τόσο πολύ κόκκινο, αλλά θέλεις ταυτόχρονα να το τιμήσεις λόγω ημέρας, επέλεξε ένα αγαπημένο σου outfit σε αποχρώσεις μαύρο / άσπρο και ολοκλήρωσε το με ένα κόκκινο παλτό ή με ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια. 

jacket

Happy Valentine’s Day σε όλες σας! 

Νεότερα Άρθρα

Camila Cabello: Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε την εμφάνιση της στα Grammys 2023;

HerNewskl

Jean Παντελόνι & Γόβες: Πως θα πετύχεις το απόλυτο outfit

Her News b

H τάση στα κοσμήματα της δεκαετίας του 1990 που επιστρέφει

HerNews ka