HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 έως 14 Αυγούστου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 8 έως 14 Αυγούστου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ζώδια

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη διάθεση της επέκτασης και ένα πιθανό ταξίδι στο εξωτερικό μπορείτε να επεκταθείτε επαγγελματικά και να μπορέσετε πολύ εύκολα να έχετε και οικονομικές απολαβές.
Η πανσέληνος θα σας ρίξει φως για να μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποιους στόχους. Επίσης, άτομα που κάνετε πολύ παρέα μαζί τους και έχετε κοινούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ταύρου, θα ξεκινήσει με κάποιες φοβίες σχετικά με θέματα κληρονομικά ή χρέη σας προς τρίτους. Φροντίστε να μην σας πάρει από κάτω και δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά.
Η πανσέληνος θα ρίξει φως στη καριέρα σας και πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και ανατροπές σε σχέσεις ή συνεργασίες ιδιαίτερα στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους όσο μπορείτε για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο περίεργη θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη σχέση ή το γάμο σας.
Συγχρόνως κάποιες φοβίες σας θα βγουν στην επιφάνεια σχετικά με μια επέμβαση ή με κληρονομικά. Τώρα αν θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μπορείτε να το κάνετε στο τέλος της εβδομάδας.
Η πανσέληνος θα σας κινητοποιήσει θέματα εξωτερικούς ή και θα πρέπει να τα δείτε με περισσότερη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία και θέματα καθημερινότητας χωρίς καμία διάθεση αλλά επιβάλλεται να το κάνετε.
Πολύ πιθανόν συνεργάτες να σας ζητήσουν  μα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω μαζί τους και η πανσέληνος να σας ρίξει φως σε κληρονομικές εκκρεμότητες. Αυτό θα σας φέρει κάποιες φοβίες στην επιφάνεια. Χρέη προς τρίτους θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή την εβδομάδα εσείς τα ζώδια του Λέοντα, θα θελήσετε να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Έχετε ανάγκη από αγκαλιές και συντροφικότητα.
Επίσης, θέλετε να περάσετε και λίγο χρόνο με τα παιδιά σας. Η πανσέληνος θα ρίξει φως σε σχέσεις και συνεργασίες και θα πρέπει να τα δείτε ξεκάθαρα. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην τραβήξετε τα άκρα αν δεν θέλετε να υπάρξουν ρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια, αλλά και την ακίνητη περιουσία σας. Το ξέρω πως ανυπομονείτε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, αλλά αυτό θα γίνει στα μέσα της εβδομάδας.
Τότε θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βρείτε και πάλι το τρόπο να διασκεδάσετε. Η πανσέληνος θα ρίξει φως σε θέματα εργασίας καθημερινότητας και υγείας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού θα κινητοποιήσει έντονα θέματα επικοινωνίας και μετακίνησης. Αρκετοί θα μπορέσετε να κλείσετε ευνοϊκές συμφωνίες. Τα μηνύματα που θα λαμβάνετε θα είναι πολύ ευχάριστα. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Η πανσέληνος θα ρίξει φως σε θέματα ερωτικά και θα πρέπει να τα δείτε πιο ξεκάθαρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Σκορπιού θα ξεκινήσει με τις οικονομικές ασφάλειες να σας απασχολούν έντονα.
Αρκετοί από εσάς πιθανόν ξεφύγατε από το προϋπολογισμό σας. Να ξέρετε θα είναι για πολύ λίγο γιατί θα σας προκύψουν κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες.  Θα υπάρξουν επίσης αρκετά ευχάριστα νέα για εσάς που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Η πανσέληνος θα ρίξει φως σε θέματα οικογενειακά.

ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αγαπημένοι μου θέλετε να περάσετε καλά και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Στις αρχές της εβδομάδας μην μου ξεφύγετε πολύ στα οικονομικά γιατί σας βλέπω να ξοδεύετε αρκετά και να αγχώνεστε.
Η πανσέληνος γίνεται στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια σας. Θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποια πραγματάκια που δεν τα βλέπετε ως τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς στις αρχές της εβδομάδας έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι να ηρεμήσετε και γιατί όχι να κοιμηθείτε και λίγο παραπάνω για να ξεκουραστείτε. Θα σας απασχολήσουν προς τα μέσα της εβδομάδας άτομα από το περιβάλλον σας και θα χρειαστεί να ασχοληθείτε παραπάνω μαζί τους. Η πανσέληνος θα φωτίσει τις οικονομικές και συναισθηματικές σας ασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -9 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει με φίλους και σίγουρα κάποιες ελπίδες σας αναπτερώνονται καθώς οι στόχοι σας τείνουν να πραγματοποιηθούν. Θα ήθελα προς τα μέσα της εβδομάδας να μείνετε λίγο μόνοι σας και μα ξεκουραστεί γιατί θα το έχετε ανάγκη.
Η πανσέληνος θα ρίξει φως σε σχέσεις και συνεργασίες και θα υπάρξει αρκετή πίεση ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ -20 Μαρ)

Αυτήν την εβδομάδα ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας και να μπορέσετε να έχετε οικονομικά οφέλη.
Η πανσέληνος θα ρίξει φως σε κεφαλαία ζωής που πρέπει να κλείσουν οριστικά για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω και να εξελιχτείτε. Τώρα αν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας για λίγο μπορείτε να το κάνετε.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μπλε Φεγγάρι: Τα ζώδια που επηρεάζει η πανσέληνος του Αυγούστου

Her News

Ανάδρομος Ερμής 2024: Πως να παραμείνετε θετικοί και παραγωγικοί κατά τη διάρκειά του

HerNews ka

Ιχθύς: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους & οι συμβατότητες του ζωδίου

HerNews ka