HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα γενέθλια με το μωρό – Το συγκινητικό βίντεο

Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Τρίτη η Μαίρη Συνατσάκη, τα οποία φέτος είναι πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές. Κι αυτό επειδή είναι τα πρώτα που γιορτάζει έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της και καρπό του ερωτά της με τον Ίαν Στρατή, που δεν έχει κλείσει ούτε τρεις εβδομάδες ζωής.

Με αφορμή την ημέρα των γενέθλιών της, λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη κοινοποίησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με όλες τις δυνατές στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε.

Η παρουσιάστρια  και επιχειρηματίας στο βίντεο χορεύει, τραγουδάει, δείχνει outfits, αλλά και παπούτσια από τη συλλογή της. Αυτό που συγκινεί είναι όσα ακολουθούν, δηλαδή η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στους αγαπημένους της, το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους και η στιγμή που βγαίνει από το μαιευτήριο με τον Ίαν Στρατή να κρατάει την κορούλα τους.

«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια «Το κέντρο του κόσμου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Tο φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Natalie Portman: Απειλές με όπλο ανάγκασαν το κάστινγκ να σταματήσει το γύρισμα

HerNewskl

Kim Kardashian: Κάνει “τροχό” στην παραλία

HerNews ka

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μας παίρνει μαζί της στα backstage του J2US (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka